Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Oğuzhan Koç, evlilik konusunda niyetini belli etti ama Yağmur Tanrısevsin hiç renk vermedi!

Oğuzhan Koç, evlilik konusunda niyetini belli etti ama Yağmur Tanrısevsin hiç renk vermedi!

tarafından ker_def

Oğuzhan Koç’u sevgilisi Yağmur Tanrısevsin’in önünde adeta ateşe attılar! Eser Yenenler ve Berfu Yıldız’ın düğününe katılan ünlü isimlerden ikisi de Yağmur Tanrısevsin ile Oğuzhan Koç idi. Uzun süredir aşk yaşayan ünlü çift, evlenecekleri yönünde iddialarla da magazin gündeminde yer almaktaydı.

Düğünde kameralara yakalanan çift sorularla karşılaştı. İlk soru da evlenecekleri iddiasıydı. Oğuzhan Koç, “Bu kadar zor soru ile başlanır mı, insan düğünü sorar ilk önce. Yaktın bizi” diyerek ortamı yumuşattı.

Koç, “Galiba biz de Eser’in ve İbrahim’in izindeyiz. Yol oraya gidiyor gibi duruyor. İnşallah öyle olur” ifadelerini kullandı.

Yağmur Tanrısevsin ise sevgilisi bu sözler sarf ederken herhangi bir şey söylemek istemedi. Tanrısevsin, çift adına çok mutlu olduklarını ifade etmekle yetindi.

Oğuzhan Koç röportajda evlilik hakkında Eser Yenenler – Berfu Yıldız çiftinden deneyimlerini isteyeceklerini belirtti ve “Bakalım biz de herhalde o yolda ilerleyeceğiz, inşallah” ifadelerini ikinci kez kullandı. Oğuzhan Koç, bu sözleri söylediği sırada Yağmur Tanrısevsin’in yine bir yorumda bulunmaması ve hiç renk vermemesi dikkat çekiciydi.