Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Oğuzhan Koç – Yağmur Tanrısevsin çiftinin uyumu ve sempatikliği!

Oğuzhan Koç – Yağmur Tanrısevsin çiftinin uyumu ve sempatikliği!

tarafından ker_def

Oğuzhan Koç: Tadı damağımızda kaldı

Milliyet gazetesinin haberine göre Şarkıcı Oğuzhan Koç ile oyuncu sevgilisi Yağmur Tanrısevsin, geçtiğimiz akşam Zorlu Alışveriş Merkezi’nde görüntülendi.

Geçtiğimiz pazar günü Bostancı Gösteri Merkezi’nde muhteşem bir konsere imza atan Oğuzhan Koç, “Muhteşem bir gece oldu. Yakın dostlarım, sevenlerim herkes o özel gecede beni yalnız bırakmadı. Tadı damağımızda kalan güzel bir konser oldu. İnşallah devamı da gelecek bu konserlerimizin” açıklamasında bulundu.

Güne sporla başlayan, akşam üzerini de tekrar yürüş yaparak geçirdiklerini belirten ünlü çift, uzun bir yürüyüş ve yorucu bir gün sonrasında Zorlu Alışveriş Merkezi’nde akşam yemeği molası verdi.

Özellikle dışarıda yemek yiyeceklerse sağlıklı mutfağı olan yerleri tercih ettiklerini belirten güzel oyuncu, “İşimizin gereği olarak her zaman evde vakit geçiremiyoruz. Çoğunlukla dışarıda setlerde oluyoruz. Onun için maalesef hazır gıdalar tükettiğimiz için Oğuzhan ile beraber mutfağı sağlıklı ve organik olan yerleri tercih ediyoruz” ifadelerini kullandı.