Ana sayfa Sosyal Medya Oğuzhan Koç’tan Demet Özdemir ile ilgili iddialara şok yalanlama!..

Oğuzhan Koç’tan Demet Özdemir ile ilgili iddialara şok yalanlama!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç’un birlikteliği, 2021’in ilk günlerinde ortaya çıkmıştı. Aşk, pandemi nedeniyle dört günlük sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu yılbaşında Çeşme’de tatil yapan ikilinin fotoğraflarının çekilmesiyle belgelenmişti.

O günden itibaren magazin basınının gündeminden düşmeyen çift zaman zaman ayrılık haberleriyle gündeme gelse de 14 Şubat Sevgililer Günü’nde Oğuzhan Koç’un sevgilisine evlenme teklifi etmesi ve ‘Evet’ yanıtını alması çiftin cephesinde yeni bir sayfanın açılmasını sağladı.

Birlikte olmaya başladıkları günden itibaren çift hakkında basında pek çok haber yer alıyor. Bu haberlerden en sonuncusu Oğuzhan Koç’un Demet Özdemir’in isteği üzerine bıçak altına yatıp yağlarını aldırdığı şeklinde oldu.

Çift ortaya atılan bu iddia üzerine açıklama yapma gereği duymadı. Oğuzhan Koç instagram hesabından yaptığı bir paylaşım ile hakkında çıkan haberlerle dalga geçti.

Oğuzhan Koç'tan Demet Özdemir ile ilgili iddialara şok yalanlama!.. 7

Ayrıca, geçirdiği operasyonun ardından sıkı bir diyete girdiği  iddia edilen Oğuzhan Koç, sahnedeyken filtre ile kendini şişmanlattığı bir fotoğrafını instagram hesabından yayınlayarak iddialara son noktayı koydu.

Öte yandan Demet Özdemir’in geçtiğimiz günlerde ünlü şarkıcının stiline de al attığı haberleri çıkmış, güzel oyuncunun stil danışmanı Rutkay Öziş’in artık Oğuzhan Koç’un da stil danışmanı olduğu basında yer almıştı.

Şimdilerde mutlu birlikteliklerini sürdüren çift, önümüzdeki günlerde nasıl haberlerle gündeme gelecek bilinmez ancak hayranları Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç çiftinden en kısa zamanda evlilik tarihi bekliyor.