Ana sayfa Sosyal Medya Oğuzhan Koç’un Demet Özdemir’e yaptığı evlilik teklifindeki bir detay çok eleştirildi!..

Oğuzhan Koç’un Demet Özdemir’e yaptığı evlilik teklifindeki bir detay çok eleştirildi!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay– 2022’nin ilk aylarına, magazin dünyasının gözde çiftlerinden Oğuzhan Koç ile Demet Özdemir’in evlenecekleri haberi bomba gibi düştü.

Şarkıcı Oğuzhan Koç’un sevgilisine yaptığı romantik evlilik teklifinin yankıları sürüyor. Oğuzhan Koç, oyuncu Demet Özdemir’e 14 Şubat Sevgililer Günü’nde evlenme teklif etti. Oğuzhan Koç, hazırladığı sürpriz organizasyonla Demet Özdemir’in ayaklarını yerden kesti.

Organizasyona Sakiler grubu da eşlik etti. Demet Özdemir, Oğuzhan Koç’un Sakiler’in ‘Dünyadan Uzak’ şarkısı eşliğinde yaptığı teklife ‘Evet’ yanıtını verdi. Ünlü şarkıcı Oğuzhan Koç birçok arkadaşını da davet ettiği partide Sevgililer Günü’nde sevgilisine adeta çifte mutluluk yaşattı.

Oğuzhan Koç'un Demet Özdemir'e yaptığı evlilik teklifindeki bir detay çok eleştirildi!.. 7

Hürriyet Gazetesi yazarı Orkun Ün köşesinde Oğuzhan Koç’un evlilik teklifine yer vererek. Oyuncunun sevgilisini almaya başkasının arabasıyla gitmesini eleştirdi.

Orkun Ün, ‘Sürpriz yapmaya başkasının otomobiliyle gider misiniz?’ başlıklı yazısında şu ifadeleri kullandı; “Oğuzhan Koç, Demet Özdemir’e evlenme teklif ettiği gece onu evinden bir arkadaşının arabasıyla aldı. 20 milyon liraya yakın o arabanın fiyatı. Gecenin baştan sona özel olmasını istemiş belli ama buna gerek yoktu.

Evlilik teklifinde yapılan sürprizi, kral dairesinin kapatılmasını, Sakiler grubunun davet edilmesini…Her şeyi anlarım. Ama… Evlilik teklifi etmeye başkasının arabasıyla gitmeyi anlayamam. Ne gerek var? Araban mı yok? Gitsene kendi arabanla.”

Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir ikilisinin magazin basınında şimdi de düğün tarihleri merak ediliyor. Hayranları da çiftten bir an önce tarih bekliyor.