Ana sayfa Dizi Fragmanları Oh be sonunda oldu! Serhat’ın kıskançlık halleri Zümrüdüanka’yı saracak!

Oh be sonunda oldu! Serhat’ın kıskançlık halleri Zümrüdüanka’yı saracak!

tarafından ker_def

Cumartesi akşamları Fox TV ekranında yayınlanmakta olan Zümrüdüanka, dizisinde 24 Ekim akşamı 16.bölüm yayınlanacak. Haberimizde yeni bölüm hakkında hem tüm detayları hem de son görüntüleri bulabilirsiniz… Alp Navruz ve Ceren Yılmaz’ın başrollerinde yer aldığı dizinin yeni bölümünde etkileyici sahneler var…

İsmail Hacıoğlu ve Gökçe Eyüboğlu’nun ikinci sezona katılması ile hareketlenen hikayede, yeni gelişmeler ve yüzleşmeler yaşanacak. Uzun süre Zümrüt, Serhat’ın peşinden koşmuştu. Şimdi ise Serhat, Zümrüt’ün peşinden koşacak ve Cihan’dan da onu kıskanacak. Yani izleyicilerin uzun süredir heyecanla beklediği Serhat’ın kıskançlık halleri bu bölümde ortaya çıkacak.

Zümrüdüanka dizisinin 16. bölümünde Abbas, Zümrüt ve Serhat’ı ayırmak için, gözünü karartır. Ancak tüm yaptıklarının bedelini, yeni doğan oğlunu görememekle öder. Serhat, Deniz’den boşanmak için işlemleri hızlandırır. Deniz de konakta kalıcı olmak adına, yeni iş birliklerinin önünü açar.

Oh be sonunda oldu! Serhat'ın kıskançlık halleri Zümrüdüanka'yı saracak! 9

Zümrüt, Cihan’ın atölyesinde işe başlar. Serhat, bunu hiç tahmin etmediği bir anda öğrenir. Zümrüt’ü, Cihan’dan kıskanır. Ancak Zümrüt, sevdiği işi yapmak konusunda kararlıdır.

Serhat, ailesinin ve amcasının ölümünden dolayı Abbas’tan şüphelenirken, şüphelerine cevap bulmak için, Abbas’ın kara kutusu Niyazi Çavuş’un peşine düşer.

Oh be sonunda oldu! Serhat'ın kıskançlık halleri Zümrüdüanka'yı saracak! 10

Suhandan, Hamit’in ona attığı adımı yanlış anlayınca, Demirkan Konağı’na döner. Ancak bu ayrılık, ikisine de iyi gelmez.

Serhat’ın Abbas’a öfkeyle atacağı adım, Zümrüt’le yeniden bir arada olma ihtimalini yok etmek üzeredir. Zümrüt, felakete dönüşen bu duruma kayıtsız kalamaz.

Oh be sonunda oldu! Serhat'ın kıskançlık halleri Zümrüdüanka'yı saracak! 11

Serhat, Niyazi Çavuş’u bulabilecek midir? Zümrüt, Serhat’ı dönüşü olmayan bu yoldan geri döndürebilecek midir?

İşte Zümrüdüanka dizisinin 16. bölümünden 2. fragman: