Ana sayfa Dizi Haberleri Oh olsun Şirin! Kadın dizisinde resmen içimizin yağları eridi! Şirin’in bombası elinde patladı!

Oh olsun Şirin! Kadın dizisinde resmen içimizin yağları eridi! Şirin’in bombası elinde patladı!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay
39. bölümü yayınlanan Kadın dizisinde sürpriz gelişmeler yaşandı.

Şirin’in ipliği resmen pazara çıktı! Pırıl, Enver ve Hatice’nin evine gelip “Kızınızın kocamla neden yattığını sormaya geldim” dediğinde herkesin içinin yağları eridi resmen!

Sarp’a şantaj yapıp birlikte fotoğraflarını çeken Şirin, Sarp’ın telefonuna o fotoları attığında başına bunların geleceğini düşünememişti!

Ancak mesajları gören Pırıl, çocuklarını da alıp soluğu hastanede aldı. Ancak Şirin’in orada olmadığını öğrendiği Ceyda’ya onu bulunca paralayacağını söyledi. Ceyda, bunu duyunca hemen Şirin’in ev adresini verdi.

Pırıl çocuklarını alıp eve gitti ve bir çırpıda “Kızınız babamla beraberken aynı zamanda kocamla birlikte oldu” deyiverdi.

Oh olsun Şirin! Kadın dizisinde resmen içimizin yağları eridi! Şirin'in bombası elinde patladı! 7

Bu sahneyi izleyenlerin adeta uzun süredir Şirin’le ilgili dilekleri de kabul olmuş oldu! Şirin’in hakkından resmen Pırıl geldi. Saklanıp duran, uzayıp sünen hikayeyi bir anda söyledi ve kurtuldu!

Şirin inkar etti. Suat ile birlikte değildi ancak böyle bir intiba yaratmıştı. Bu oyunu da elinde patlamış oldu!

İzleyicilerin de resmen ekran başında içinin yağları eridi! Şirin’in, şantaj için kullanacağı fotolar resmen elinde patladığı gibi, Suat’la da birlikte olmakla da suçlandı.

Enver, Şirin’i evden kovdu. Çantasını alıp giden Şirin’in ilk işi Suat’ın evine gitmek oldu. Orada Pırıl’ın evlerine geldiğini söylediğinde, Suat, kulaklarına inanamadı.

Göl evinin basılıp adamların öldürülmesinden sonra Pırıl’ın ortadan kaybolması ve ona ulaşamamaktan kahrolan Suat, bu habere çok sevindi.

Aslında Şirin, Sarp’a attığı mesajla Pırıl’ın o evden çıkmasını sağlamıştı bilmeden. Pırıl ve çocukların hayatları da böylece kurtulmuş oldu.

Ertesi kızının Enver’in evinde olduğunu duyan Suat onu almaya gitti. Enver, Suat’ın kızıyla olduğunu sandığı için ona büyük bir tepki verdi. Suat yalanlasa da Şirin için artık çok geçti!

Pırıl’ın Enver’in evine geldiği ve Şirin’in şok geçirdiği o sahnelere sosyal medyadan mesajlar yağdı.

Bakın neler neler söylediler?