Ana sayfa Sosyal Medya Ok atma talimi… Leyla Lydia Tuğutlu, Uyanış Büyük Selçuklu için sıkı çalışıyor

Ok atma talimi… Leyla Lydia Tuğutlu, Uyanış Büyük Selçuklu için sıkı çalışıyor

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – TRT1 ekranlarında aylardır hazırlıkları süren dönem dizisi Uyanış Büyük Selçuklu, geçtiğimiz hafta ilk bölümüyle ekranlara gelmişti. Pazartesi günleri yayınlanan dizinin ilk bölümü, büyük ilgi çekti. Oyuncuların dönem kostümleri içindeki yeni rolleri merakla takip ediliyor.

Buğra Gülsoy, Leyla Lydia Tuğutlu, Hatice Şendil, Sevda Erginci gibi isimlerin rol aldığı dizi için oyuncular uzun süre ok atma, kılıç kullanma, ata binme gibi bir takım dersler aldılar. Dizide Leyla Lydia Tuğutlu da bu isimlerden birisiydi. Oyuncu, dizi başladıktan sonra da çalışmalarına devam ediyor.

Geçtiğimiz tv8’in Kızım dizisinde birlikte rol alan Leyla Lydia Tuğutlu ve Buğra Gülsoy, yine aynı dizide buluştular. Bu da Uyanış Büyük Selçuklu’nun bir başka ilginç tarafıydı. Tuğutlu, Uyanış Büyük Selçuklu dizisinde asil bir soydan gelen bir Türkmen kızını oynuyor.

Ok atma talimi... Leyla Lydia Tuğutlu, Uyanış Büyük Selçuklu için sıkı çalışıyor 8

Elçin Hatun rolüyle izleyenlerin karşısına çıkan oyuncu, kilit bir rolde. Yeni bölümlerde onunla ilgili daha fazla bilgi edineceğiz. Saraya giren Elçin Hatun, Melikşah’ın aleyhine çalışacak.

Aslında onunla ilgili çok fazla bilgi yok. Ancak tarihi kaynaklarda yer alan bilgilere göre, babası Kutalmışoğlu Süleyman Şah’ı öldürüp ağabeyi Kılıç Arslan’ı rehin tuttuğundan Melikşah’a karşı kin güden bir kişi. Elçin Hatun, İntikam alma arzusu ile bazı girişimlerde bulunacak.

Tuğutlu, dizinin kamera arkasında ok atma talimleri yaparken çekilen bir fotoğrafını instagram sayfasından paylaştı.
İşte o paylaşım:

????

Ok atma talimi... Leyla Lydia Tuğutlu, Uyanış Büyük Selçuklu için sıkı çalışıyor 9