Ana sayfa Dizi Haberleri Oktay Kaynarca, Cezayir karakteriyle dönüyor! İşte Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinden ilk kareler…

Oktay Kaynarca, Cezayir karakteriyle dönüyor! İşte Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinden ilk kareler…

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde unutulmaz bir karaktere imza atmıştı Oktay Kaynarca. Ünlü aktör, Hızır Çakırbeyli olarak ekranda 5 sezon yer aldı. 6. sezonun çekilmesi beklenirken atv’den dizi için final kararı geldi. Bu noktadan sonra hayranları Kaynarca’yı bir başka yapımda görmek istediklerini dile getirmeye başladılar.

Oktay Kaynarca, Eylül sezonunda yeniden ekrana dönüyor. Üstelik bu kez başrolünde yer aldığı dizinin aynı zamanda yapımcı ortağı olarak! Oyuncu, ünlü yönetmen Onur Tan’ın yanı sıra Seyfi Şahin ile birlikte Güzel Adamlar isimli bir yapım şirketi kurdu. Bu şirketin ilk projesi ise Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi olacak.

Oktay Kaynarca, Cezayir karakteriyle dönüyor! İşte Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinden ilk kareler... 11

Hazırlıkları bir süredir devam eden dizi için titizlikle çalışmalar yürütülüyor aylardır. Atv’de yayınlanacak olan dizinin kadrosu da sağlam. Çekimleri Özbekistan’da başlayan dizinin setinden gelen ilk fotoğraflar da herkesi heyecanlandırdı. Oktay Kaynarca’nın asker kıyafetli görüntüleri ile birlikte setten bazı isimlerle fotoğrafları da sosyal medyada paylaşıldı.

Kaynarca, kendi instagram hesabından yaptığı paylaşıma, Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi ile ilgili düşünce ve duygularını da aktardığı bir not düştü.

Oktay Kaynarca, Cezayir karakteriyle dönüyor! İşte Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinden ilk kareler... 12

Çekimlerden ilk kareleri paylaşan oyuncu, “Ben işime sadece iş olarak bakmam, yolculuk ve yaşam biçimi olarak bakmışımdır hep ve her yolculuğa başlarken sevdiğim laftır ‘Su gibi aksın”. Ben Bu Cihana Sığmazam yakında” notuyla nazar boncuğu emojili mesajını düştü. Pek çok ünlü ismin de beğeni yaptığı paylaşımı beğenenler arasında Nurgül Yeşilçay ve Birce Akalay gibi isimler de vardı…

Oktay Kaynarca, Cezayir karakteriyle dönüyor! İşte Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinden ilk kareler... 13

Kaynarca, filmin kadın başrolü için Birce Akalay ile görüşmüş ancak Netflix için çekilen iki dizisi Mezarlık ve Kuş Uçuşu’nun 2. sezonlarının çekilme ihtimali nedeniyle olumlu yanıt veremediği dile getirilmişti ünlü ismin. Akalay, aynı zamanda yakın dostu olan Oktay Kaynarca’nın filmle ilgili ilk paylaşımına ilk yorumu yapanlardan birisi oldu. Birce Akalay, “Yolunuz açık olsun cancağızım. Su gibi aksın, izleyiciniz bol olsun” yorumuyla yanıt verdi.

Oktay Kaynarca, Cezayir karakteriyle dönüyor! İşte Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinden ilk kareler... 14

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin çekimleri Özbekistan’da yapılıyor şu sıralar. Dizinin setinden gelen kareler sonrası sosyal medyada da konuşulmaya başlandı proje. Çekimleri süren Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin oyuncu kadrosu da projenin iddiasını büyütmekte.

Oktay Kaynarca, Cezayir karakteriyle dönüyor! İşte Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinden ilk kareler... 15

Dizide oynayacak oyuncular ve hayat verecekleri karakterler şöyle:

Oktay Kaynarca (Cezayir), Ebru Özkan (Leyla), Pelin Akil (Firuze), Ali Seçkiner Alıcı (Kurban Baba), Hakan Karahan (Dumrul), Erkan Sever (Orhan), Ragıp Savaş (Atakan), Gülenay Kalkan Ünlüoğlu (Elmas), Eren Vurdem (Azamet), Aslı Sevi (Azade), Kerem Kupacı (Ethem), Ziya Kürküt (Bekir), Pelin Uluksar (Süheyla), Mina Derman (Suna), Batuhan Sezer (Ömer Asaf), Değer Alp (Canan), Başak Kıvılcım Ertanoğlu (Zühre), Burcu Binici (Meltem), Ömer Kurt (Kerim), Mert Kırlak (George Bagnall), Ahmet Yıldırım (Cafer), Tanıl Yöntem (Canberk), Doruk Öztürk (Şamil), Osman Albayrak (Beyler Divanı Azer), Melisa Duru Ünal (Mercan), Aylar Melayeva (Sevim), Hanbey Oğuzhan Çoban (Besim) ve Işıl Yücesoy (Gülendam).

Yeni dizinin konusuyla ilgili hala net bir açıklama yok. Çekimleri Özbekistan’da süren dizinin,  dünya tarihinde 16 devlete başkentlik yapmış olan Semerkand ve Buhara’da devam edeceği ifade ediliyor…