Ana sayfa Dizi Haberleri Oktay Kaynarca, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz için garanti verdi!

Oktay Kaynarca, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz için garanti verdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin 6. sezonu başlıyor… 6 Ekim Salı akşamı dizinin hayranları ekran karşısına geçecek. Atv’de yine heyecan dolu anlar yaşanacak.

EDHO’nun yeni sezonunun başlaması, diğer birçok yapıma göre biraz geç oldu. Bu durum da izleyicileri bir hayli sabırsızlandırdı. Ancak o gün yaklaştı ve 6 Ekim akşamı, yeni karakterleri ile bambaşka bir Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz izleyeceksiniz.

Dizide Hızır Çakırbeyli karakterine hayat veren Oktay Kaynarca da izleyicilere heyecanlı bir sezon olacağının garantisini verdi.

Kaynarca, “Beklediğinize değecek” notuyla aşağıdaki fotoğrafı yayınladı. İzleyiciler de hasretle beklediklerini belirten yorumlar yaptı.

Oktay Kaynarca, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz için garanti verdi! 8

Kaynarca, bir önceki paylaşımında ise rol arkadaşları ile birlikte olmaktan duyduğu memnuniyeti ifade etmiş ve şu sözlerle duygulandırmıştı:

“Değerli kardeşlerimle ne güzel yıllar paylaştım, nelerin altından kalktık, ne kadar güzel başarılarına sevinçlerine hüzünlerine tanık oldum.. İyi ki olmuşum.. Yollarımız açık olsun…”

Oktay Kaynarca, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz için garanti verdi! 9