Ana sayfa Dizi Haberleri Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ı biraz daha bekleyeceksiniz!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ı biraz daha bekleyeceksiniz!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Eylül ayı ile birlikte ekranlardaki heyecan arttı. Diziler birer birer yayına girmeye başladı. Bu hafta pek çok dizi yeniden ekranda olacak. Yeni dizilerden bazıları da yayına girmeye hazırlanıyor. Bir önceki sezondan gelenler ise yeni sürprizlerle geliyor.

Tüm bu heyecan içerisinde yeni sezonu merakla beklenen bir dizi de Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz. atv’de yayınlanan dizinin bu yıl 6. sezonu olacak. Ancak dizinin çekimlerinin henüz başlamamış olması izleyenleri de meraklandırıyor. Dizide Hızır karakterini oynayan Oktay Kaynarca, yeni sezonla ilgili ilk bilgileri verdi.

Salı akşamları ekrana gelen dizi, aynı akşam yayınlanan Ramo dizisinin yanı sıra Hekimoğlu, Baraj ve Menajerimi Ara isimli yapımlar ile karşı karşıya gelecek. Birçok dizinin setinde çalışmalar sürüyor.Ancak EDHO’nun setiyle ilgili bir gelişme yaşanmamıştı.

Son olarak tv100 kameralarına konuşan Oktay Kaynarca, dizinin ne zaman başlayacağı ile ilgili soruya verdiği yanıt ile izleyenlerin çok beklemeyeceğini de göstermiş oldu. Henüz çekimlerin başlamadığı ortaya çıktı ama yakında başlayacağı da öğrenildi. Oktay Kaynarca, “Başlamadı, önümüzdeki hafta gibi başlar inşallah, bakalım” yanıtını verirken, reklam çalışmaları olduğunu da belirtti.

Kaynarca’nın yanıtına bakılırsa Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisini bekleyenlerin biraz daha beklemesi gerekecek. Bir kaç hafta içinde dizinin çekimlerinin başlaması demek, Eylül’ün sonunda ya da Ekim’in başında dizinin yayında olması demek…

Yüzü olduğu markanın çekimlerine başlayacağı için İstanbul’a geldiğini aktaran oyuncu, “Tatil bitti gibi bir takım şeyler, giyim markası ile ilgili çekimler var, onlarla ilgili hazırlıklar var, ondan sonra da yavaş yavaş dizi çekimleri başlar” açıklamasını yaptı.

İşte Kaynarca’nın açıklamaları: