Ana sayfa Sosyal Medya Oktay Kaynarca ikna edemedi mi? Birce Akalay için yeni dizi konusu netleşiyor!

Oktay Kaynarca ikna edemedi mi? Birce Akalay için yeni dizi konusu netleşiyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Birce Akalay’ın yeni sezonda ne yapacağı, hangi projelerde yer alacağı konusu hayranları tarafından merak ediliyor. Ancak ünlü oyuncu, son dönemde yeni diziden daha çok kendi mücevher markasını geliştirmek için zamanını harcıyor.

Kendi markası için yaptığı çalışmalar nedeniyle zaten yoğun olan Birce Akalay, kendisine yapılan dizi tekliflerini de hala değerlendirme aşamasında. Oyuncunun en büyük çekincesi ise bir anda hesapsız anlaşmalar yaparak iş planının içinden çıkalamaz bir duruma gelmesi.

İşte bu nedenle beklemeyi tercih eden Birce Akalay, yeni sezonda atv’de yayınlanacak ve yakın dostu Oktay Kaynarca’nın hem yapımcısı hem de başrolünde yer alacağı “Ben Bu Cihana Sığmazsam” ismi verilen dizi için henüz teklifi kabul etmedi.

Görüşme yapılan oyuncular arasında Birce Akalay da var… Ancak Oktay Kaynarca ile çok iyi bir dostluğu bulunmasına rağmen Birce Akalay’ın yeni dizide yer alması beklenmiyor.

Oktay Kaynarca ikna edemedi mi? Birce Akalay için yeni dizi konusu netleşiyor! 2

Çünkü, oyuncunun iş planlamasında bir çakışma yaşanabilir ve aynı dönemde hem televizyon dizisi hem de zaten çekimleri biten Kuş Uçuşu ve Mezarlık’ın ikinci sezonları gelirse bu durum Birce Akalay’ı zorlayacaktır.

Kendi markasını büyütmek için de önemli çalışmalar yapan oyuncunun, Oktay Kaynarca’nın yeni sezonun en iddialı projelerinden birisine katılması demek, zamanını sadece bu işe harcaması anlamına gelebilir. İşte bu dönemde böyle bir şey istemeyen Birce Akalay, henüz netleşmemiş olsa da atv’nin yeni dizisinde yer almayabilir.