Ana sayfa Dizi Haberleri Oktay Kaynarca yeni dizi müjdesi verdi, atv’yi tercih etti!

Oktay Kaynarca yeni dizi müjdesi verdi, atv’yi tercih etti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Oktay Kaynarca, 6 sezon süren Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın ardından şimdi de yeni bir proje müjdesi verdi. Fenomen dizinin yedinci sezona başlamasının hemen ardından yapımcı ile kanal arasında yaşanan kriz herkesi şaşkınlığa uğratmıştı.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz projesi bitti ve geri dönüş yok… Oktay Kaynarca ise yeni durumu kabullendi ve atv ile yeniden el sıkıştı. Ünlü oyuncunun atv’de yayınlanacak yeni dizi için anlaşma yaptığı gelen bilgiler arasında.

Geçtiğimiz gün açıklama yapan Oktay Kaynarca, yeni proje için çalışmalar yapıldığını belirtmiş ve en geç Eylül ayında yeniden ekranda yerini alacağını söylemişti. İşte o bahsedilen projenin atv’nin yeni dizisi olduğu ortaya çıktı.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın yönetmeni Onur Tan ile yeni projede bir kez daha çalışacak olan usta aktör, verdiği müjde ile hayranlarını da memnun etti.

Dizinin çok acıklı bir kadın ile sert bir erkeğin hikayesi olacağının bilgisini ise gazeteci Birsen Altuntaş verdi. Yönetmen Onur Tan’ın dizi için çalışmalara başladığı da gelen bilgiler arasında.