Ana sayfa Sosyal Medya Oktay Kaynarca’dan Acun Ilıcalı yalanlaması ve sahtekarlık duyurusu!

Oktay Kaynarca’dan Acun Ilıcalı yalanlaması ve sahtekarlık duyurusu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Oktay Kaynarca 6 sezon boyunca Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde yer aldı. Hızır Çakırbeyli karakterini canlandıran oyuncunun çok başarılı bir performans sergilediğini ve Kurtlar Vadisi’ndeki Süleyman Çakır’dan sonra bu karakterin de fenomen olduğunu belirtmek lazım.

Usta oyuncu diziyle ilgili sosyal medya ve internet ortamında dolaşan iddialarla ilgili önemli bir bilgilendirmede bulundu. Şu anda sorunun oyuncular ya da çalışanlarla ilgili olmadığını ve çekimlerin yapılmayacağı yönünde bilgilendirme yapıldığını söyleyen oyuncu, dizinin başka bir kanala geçmesi gibi bir durumunun da olmadığını ifade etti.

Dizi ile ilgili yapılan birçok haberin asılsız olduğunu ve tamamen tıklama almak için yazıldığını anlatan Oktay Kaynarca, bu konuda tüm dizi sevenleri uyardı.

Oktay Kaynarca, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz projesi için şu anda sette çekim olmadığını, dizinin devam etmeyeceği bilgisine sahip olduklarını ama bunun dışında başka bir şey bilmediğini anlattı.

Oyuncu, başka bir kanal ile görüşme yapılmadığını da vurgulayarak, Acun Ilıcalı’nın devreye girdiği ve dizinin tv8’e geçtiği iddiasını da yalanladı.

Acun Ilıcalı ile bir görüşme yapıldığı yönündeki iddiaları da yalanlayan Oktay Kaynarca, bunların hepsinin dezenformasyon olduğunu anlattı ve şöyle konuştu:

“Kendi adıma söylüyorum, hiçbir televizyon ile bu doğrultuda bir görüşme yapılmıyor, benim bildiğim. Ne kadar haber duyuyorsunuz, kim ne anlatıyor ise hepsi tıklanma sahtekarlıkları. Birisi sabah kalkıp bir haber üretiyor. Birisi de onun altına başka bir şey yapıyor ve bunu haber haline getiriyorlar. Tek amaçları tıklanmadır. Bizden duymadığınız her şey yalandır.”