Ana sayfa Dizi Haberleri Oktay Kaynarca’nın titizlikle hazırladığı yeni dizisinin kadrosuyla ilgili takti ortaya çıktı!

Oktay Kaynarca’nın titizlikle hazırladığı yeni dizisinin kadrosuyla ilgili takti ortaya çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Oktay Kaynarca, atv için yeni bir dizi hazırlıyor ve hem yapımcı hem de başrol olarak hayatında bir ilke imza atacak. Proje için Ocak ayından bu yana yoğun bir şekilde çalışmakta olan Oktay Kaynarca, artık yapımcı da olduğu için diziyle ilgili her detay ile ilgilenmek durumunda kalıyor.

Ünlü oyuncu, yeni sezonda çok iddialı bir şekilde ekrana gelerek, Güzel Adamlar isimli yapım şirketinin de ilk büyük başarısını kazanmasını hedefliyor. Onur Tan ve Seyfi Şahin ile ortaklık kuran Oktay Kaynarca, oyuncu kadrosu için de titiz bir süreç içinde bulunuyor. Dizi için çok yoğun bir emek harcayan Oktay Kaynarca’nın dizi için anlaştığı isimler bir bir ortaya çıktı. Bu isimlere bakıldığında ise oyuncunun nasıl bir taktik ile kadro oluşturduğunun detayını görebilirsiniz.

Pelin Akil, yaptığı açıklama ile Ben Bu Cihana Sığmasam isimle yeni dizide rol alacağını duyurdu. Ayrıca daha önce Işıl Yücesoy’un da hikayede yer alacağı ortaya çıkmıştı. Yeni isimler ise basına yansımaya başladı. Ebru Özkan, Ragıp Savaş, İnanç Konukçu, Eren Vurdem, Burcu Binici ile Mina Derman’ın anlaşma sağlanan isimler olduğu ortaya çıktı.

Oktay Kaynarca’nın bu isimleri tercih ederken dikkat ettiği noktanın ise karakter oyuncularını bir araya getirme çabası olarak özetlenebilir. Özellikle Ragıp Savaş, İnanç Konukçu ile Eren Vurdem her projeye gidecek isimler değil. Özel roller ve özel karakterler için seçilen bu üç isim hemen dikkatleri çekiyor. Eren Vurdem’in instagram hesabından yaptığı paylaşım ile yeni dizide yer aldığını göstermesi de hayranlarını çok memnun etti.

Oktay Kaynarca'nın titizlikle hazırladığı yeni dizisinin kadrosuyla ilgili takti ortaya çıktı! 31

Ayrıca Işıl Yücesoy ile Ebru Özkan da yine karakter oyunculuğu noktasında çok başarılı performanslara imza atan isimler. Yani Oktay Kaynarca, hikayesini başından sonuna kadar bildiği bir dizide karakterlerin nereye gideceğini de hesap ederek roller için özel isimler tercih ediyor.

Oktay Kaynarca’nın yeni dizisi için bu kadar titizlikle hazırlanması, yaptığı ilk açıklamada “Yeni sezonun lokomotifi olacak” sözünü de haklı çıkartma çabası olarak yorumlanabilir.

Süleyman Çakır ve Hızır Çakırbeyli karakterleri ile dizi dünyasında fenomen olma başarısı sergileyen Oktay Kaynarca, şimdi de Cezayir isimli karakter ile izleyici karşısına çıkacak. Şimdiden hayranların büyük bir heyecan duyduğunu ve sosyal medyadaki yorumlara bakılırsa da yeni sezonun en çok merak edilen işlerinden birisinin de Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi olduğunu söyleyebiliriz.