Ana sayfa Dizi Haberleri İlk fragmanı yayınlanan O Kız dizisinde çok etkileyici bir oyuncu kadrosu buluştu!

İlk fragmanı yayınlanan O Kız dizisinde çok etkileyici bir oyuncu kadrosu buluştu!

tarafından ker_def

Son yıllarda Kanal D ekranında yayınlanan ve büyük başarı kazanan dizilere bir yenisinin daha eklenmesi muhtemel gözüküyor. Final yapan Sadakatsiz dizisi ile başlayan bu süreçte; Camdaki Kız, Yargı ve Üç Kız Kardeş isimli diziler Kanal D’yi öne çıkartan projeler oldu. Arka Sokaklar’ın da 16 sezondur devam eden muhteşem başarısı ile birlikte son yıllarda Kanal D dizileri çok konuşulan bir noktaya geldi.

Yeni sezonda da Kanal D ekranında önemli yapımlar yer alacak ve bu yeni dizilerden birisi de O Kız olacak. O Kız dizisi başrolde Erkan Petekkaya’nın yer alması ile geçtiğimiz haftalarda çok dikkat çekmişti. Dizinin oyuncu kadrosu da netleşti ve ekip okuma provalarında bir araya geldi. Okuma provalarının ardından ise dizinin ilk fragmanı paylaşıldı.

Yeni sezonda ekrana gelmeye hazırlanan dizinin tanıtımında baba ve kızı canlandıran Erkan Petekkaya ve Dilin Döğer ilk kez izleyici karşısına çıktı.

İzleyicilerin kalbine dokunan tanıtım sosyal medyada da büyük beğeni toplarken, ikilinin uyumu izleyici tarafından çok beğenildi.

İlk fragmanı yayınlanan O Kız dizisinde çok etkileyici bir oyuncu kadrosu buluştu! 7

Diziyle ilgili yapılan duyurularda oyuncu kadrosunda çok önemli isimlerin bir araya geldiği ortaya çıtı. Peki O Kız dizisinde kimler rol alacak ve hangi karakterleri canlandıracak?

İşte oyuncu kadrosu ve canlandıracakları karakterler şöyle:

Erkan Petekkaya (Kadir),Sezin Akbaşoğulları (Sitare),Cengiz Orhonlu(Ozan), Dilin Döğer (Zeynep), Macit Koper (İsmail), Asiye Dinçsoy (Türkan), Orhan Kılıç (Fevzi), Ayten Uncuoğlu (Fatma), Münire Apaydın (Nimet), Ilgın Çakır (Mine), Melih Selçuk (Salih), Ece Efe(İpek), Göktuğ Yıldırım (Mustafa), Cem Kurtoğlu (Arkın), Deniz Bakacak (Seda), Mustafa Konak (Yusuf), Nehir Gökdemir (Esma), Zeynep Sönmez (Seher).

Okuma provaları başlayan O Kız dizisinde çok etkileyici bir oyuncu kadrosu buluştu! 45

Kanal D’nin, yapımı Content House tarafından gerçekleştirilen, etkileyici hikayesi ve zengin oyuncu kadrosuyla ile adından söz ettirmeye hazırlanan, yeni dizisi O Kız’ın okuma provasında da oyuncuların kısa sürede birbirleri ile kaynaştıkları görüldü.

Yeni sezonda ekrana gelmeye hazırlanan dizinin hikayesi şimdiden büyük merak konusu oldu. Yönetmenliğini Özlem Günhan’ın üstlendiği dizinin senaryosunu ise Sırma Yanık kaleme alıyor.

Okuma provaları başlayan O Kız dizisinde çok etkileyici bir oyuncu kadrosu buluştu! 46

Eylül ayı itibariyle O Kız dizisinin Kanal D ekranında izleyicilerle buluşması bekleniyor.

Dizinin duygu yüklü fragmanı ve setten gelen görüntüler O Kız dizisini yeni sezonda büyük başarılar elde edebilecek bir proje olduğunu gösteriyor.