Ana sayfa Dizi Haberleri Olağan Şüpheliler dizisi beklediğinizden çok farklı olacak! Yasemin Allen detay verdi!

Olağan Şüpheliler dizisi beklediğinizden çok farklı olacak! Yasemin Allen detay verdi!

tarafından ker_def

Çekici güzelliği ve başarılı performansı ile yer aldığı projelerde isminden sıkça söz ettiren Yasemin Kay Allen, MAG Şubat sayısı için objektif karşısına geçti. En son İyi Günde Kötü Günde isimli Star TV dizisiyle ekranda yer alan Allen, oyunculuğun hayatına olan etkisini şöyle anlattı: “Oyunculuk, hayatımda hep vardı. Film ve dizi setlerinde çok vakit geçirdim.”

Oyunculuk yapmasaydı ne olacağını da anlatan Yasemin Kay Allen, ressam, yazar veya müzisyen olmayı tercih edeceğinden bahsetti. Güzelliği ve başarılı oyunculuğu ile isminden söz ettiren Yasemin Kay Allen, MAG şubat sayısında çok özel röportajında okurlarıyla buluştu. Birbirinden özel kareleri ve samimi yanıtları ile merak edilenleri yanıtlayan Allen, sempatik ve neşeli tavırlarıyla gerçekleşen çekimlerde güzelliğini sergiledi.

Olağan Şüpheliler dizisi beklediğinizden çok farklı olacak! Yasemin Allen detay verdi! 8

Türkiye’nin yeni dijital platformu Exxen’de yayınlanacak olan “Olağan Şüpheliler” adlı projede yer alan başarılı oyuncu canlandırdığı karakter ve dizi için şunları söyledi: “Erkek dünyasında ayakta kalmaya çalışan üç ev kadınının polisiye geriliminin kara komik hikayesini anlatacağız.”

Canlandırdığı karakterlerin hepsinde kendisinden bir parça olduğu belirten güzel oyuncu, “Oyunculuk hayatımda hep vardı. Film ve dizi setlerinde çok vakit geçirdim. Lisedeki drama derslerinde kabuğumdan nasıl çıktığımı hatırlıyorum, hocamı hala özlerim” dedi.

Olağan Şüpheliler dizisi beklediğinizden çok farklı olacak! Yasemin Allen detay verdi! 9

Çok yakında Türkiye’nin dijital platformu EXXEN’de yayınlanmaya başlayacak olan dizi “Olağan Şüpheliler” çekimlere başladı. Dizinin çok iddialı bir hikayesi ve çok iddialı bir oyuncu kadrosu bulunuyor. Exxen platformunun en dikkat çeken projelerinden olan dizide güçlü oyuncular bulunuyor.

Yapımcılığını 1441 Productions’un üstlendiği, yönetmenliğini Yüksel Aksu’nun yaptığı, başrollerini ise; Ceren Moray, Bennu Yıldırımlar ve Yasemin Allen’ın paylaştığı, “Olağan Şüpheliler” dizisinde eşlerini öldüren 3 ev kadının hikayesi anlatılacak.