Ana sayfa Güncel Haberler Olağanüstü Olayların Yaşayanların Kendi Sesleriyle Anlatıldığı Yeni Belgesel Serisi National Geographic’te

Olağanüstü Olayların Yaşayanların Kendi Sesleriyle Anlatıldığı Yeni Belgesel Serisi National Geographic’te

tarafından ker_def

Dünya tarihinde derin izler bırakan olağanüstü olayların birebir içinde yer alan insanların kendi hikayelerini anlattıkları sıra dışı belgesel seri “Kendi Seslerinden”, ilk bölümüyle 24 Mayıs Cuma günü saat 21.00’de National Geographic’te.

Emmy ve Peabody ödüllü yapımcı ve yönetmen Tom Jennings imzası taşıyan belgesel seri “Kendi Seslerinden”, National Geographic ekranlarında başlıyor. Dünyanın en ikonik olaylarının birebir içinde yer alan insanların kendi sesleriyle anlatılacağı yapımda, Jennings varlığı unutulmuş ses ve film kayıtlarını bir araya getirerek etkileyici hikayeleri en samimi haliyle izleyicilere sunuyor. “Kendi Seslerinden” üç bölümden oluşan ilk sezonunda “Deepwater Horizon Felaketi” olarak da bilinen Meksika Körfezi’nde yer alan açık deniz platformunda meydana gelen patlama ve ardından gelen petrol sızıntısı, uyuşturucu maddelerle savaş ve 2008’de dünyayı derinden etkileyen finansal krizi konularını ele alıyor.

Sıra dışı bir belgesel deneyimi “Kendi Seslerinden”, ilk bölümüyle 24 Mayıs Cuma günü saat 21.00’de National Geographic’te.