Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Cenk Eren’in annesine ne oldu? Olay Yeri programındaki korkunç iddiada yeni gelişmeler var!

Cenk Eren’in annesine ne oldu? Olay Yeri programındaki korkunç iddiada yeni gelişmeler var!

tarafından zk zk

Bugün herkes Balçiçek Pamir’in sunduğu Star Tv’deki Olay Yeri programında yaşananlara kilitlendi! Dün ortaya atılan iddiada ünlü şarkıcı Cenk Eren’in annesinin kaldığı bakımevinde ilaç verilerek ölümünün hızlandırıldığı iddiası ortaya atılmış ve herkes şok geçirmişti.

Programa katılan Tuna B. adlı bir hastabakıcı, burada ünlü bir sanatçının annesinin ilaç verilerek öldürüldüğünü iddia etmişti.

Konuyla ilgili olarak basın organlarında dile getirilen iddialar bahsi geçen ünlü ismin şarkıcı Cenk Eren olduğunu söylüyordu. Annesinin özel bir hastanede potasyum verilerek ölümünün hızlandırıldığı iddiasını ortaya atan Tuna B.’nin açıklamaları üzerine Cenk Eren şunları söyledi:

“Ben de ne oldu bilmiyorum. Avukatlarım aracılığıyla araştırılmasını isteyeceğim. Zaten konuyu savcılığın bu durumda incelemesi gerekir. Ama ben de avukatlarımla gerekli araştırma sonrası suç duyurusunda bulunacağım”

Eren’in bu olay sonrasında bugün canlı yayına katılacağı duyuruldu ancak süre yetmeyince yarına kaldı. Tuna B. iddialarını bugün de sürdürerek Cenk Eren’in annesine bakan özel hemşire ve hastane hemşiresi arasında geçen konuşmaları duyduğunu iddia etti. Tuna B., doktorların ‘Bu geceyi atlatamaz’ dediği Cenk Eren’in annesinin ölümünü hızlandırmak ve servise yetişmek için hemşirenin böyle bir olayı gerçekleştirdiği iddiasında bulundu.

Ekran başındakilerin büyük bir şaşkınlıkla izlediği yayında herkes bu iddialar üzerine kalakaldı. Şimdi Cenk Eren’in yarın canlı yayına çıkması bekleniyor.