Ana sayfa Sosyal Medya Oldu mu şimdi? Meriç Aral, hem hayranlarını şaşırttı hem de tepki aldı!

Oldu mu şimdi? Meriç Aral, hem hayranlarını şaşırttı hem de tepki aldı!

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay- Unutursam Fısılda, Yüksek Sosyete, Cingöz Recai, Yanımda Kal yapımlarının ardından Söz dizisinde oynadığı karakterle asıl çıkışını yakalayan Meriç Aral, bir süredir ekranlarda yok. Oyuncu, geçtiğimiz yaz Özge Özpirinçci, Berrak Tüzünataç, Hümeyra, Metin Akdülger, Şebnem Bozoklu, Engin Öztürk’ün rol aldığı Biz Böyleyiz filminde oynamıştı.

Şimdilerde Fox’un Kırmızı Oda isimli dizisiyle ekrana dönmeye hazırlanan oyuncu, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla dikkatleri çekti. Hem de öyle bir çekti ki tepki aldı! Aral’ın pazar keyfi yaptığı fotoğraflarından birinde kitap okurken elinde sigara olması, hayranlarını şaşırttı.

Oyuncunun sigara kullandığını bilmeyen takipçileri, instagram’da tepki yorumları yazmaya başladı. Kimi takipçileri,
“Abla sen de mi ya, sigara mı içiyorsun, abla sen sigara mı kullanıyorsun, sağlığın için çok zararlı” şeklinde yorum yaparken bir takipçisinin de “Sigara ile daha havalı olmuyor! Sigarasız aynı poz daha güzel olurdu. Avrupadaki gençler sigarayı demode bulurken biz hala sigarayı bir halt sanıyoruz” yorumu da dikkat çekiciydi.

Aral’ın elindeki sigaraya tepki duyan bir hayranının da “Oha sigara kullanıyor, daha yeni öğrendim ben şok” yorumu yine bir başka tepkili yorumdu.

Meriç Aral, yaptığı paylaşıma ingilizce özledim notunu düşmüştü. Pek çok takipçisi de “Biz de seni özledik” diyerek oyuncunun yeni projesini beklediklerini ifade ediyorlar…

İşte oyuncunun paylaşımı:

miss u ????????

Oldu mu şimdi? Meriç Aral, hem hayranlarını şaşırttı hem de tepki aldı! 8

Oldu mu şimdi? Meriç Aral, hem hayranlarını şaşırttı hem de tepki aldı! 9