Ana sayfa Güncel Haberler Öldüğü düşünülen Derya Tural ve Osman Seven ortaya çıktı! Müge Anlı sır perdesini araladı!

Öldüğü düşünülen Derya Tural ve Osman Seven ortaya çıktı! Müge Anlı sır perdesini araladı!

tarafından ker_def

Herkes öldüklerini düşünüyordu! Ancak ortaya çıktılar… 22 yaşındaki iş arkadaşıyla kayıplara karışan 3 çocuk annesi Derya Tural’ı Müge Anlı ortaya çıkardı! Müge Anlı ile Tatlı Sert programının 11 Haziran Salı günü ekrana gelen bölümünde buruk bir sevinç yaşandı.

İstanbul Bayrampaşa’da 3 çocuk annesi 36 yaşındaki Derya Turhal, 2 Haziran günü kayıplara karıştı. Ailesi yaptığı araştırmada 22 yaşındaki iş arkadaşı Osman Seven’in de aynı gün kaybolduğu öğrenildi. Eşinin bir türlü ortaya çıkmaması üzerine hayatından endişe eden Metin Turhan, Müge Anlı’ya başvurdu. Metin Turhal’ın Müge Anlı’ya anlattıkları, akıllara durgunluk verdi; “Eşim tehdit edildiğini, kafasına silah dayadıklarını söylemişti” dedi.

Müge Anlı, genç kadına ve birlikte kaybolduğu iş arkadaşı Osman Seven’e ait bir iz bulabilmek için araştırmalara başladı. Yapılan çalışmanın ardından Müge Anlı, 9 gündür kayıp Derya Turhal’ı buldu. Canlı yayında Müge Anlı’ya açıklamalarda bulunan Derya Turhal; “Benimle birlikte olmak isteyen biri vardı. Aileme zarar vermekle tehdit ediyordu. Ben de Osman’dan yardım istedim” şeklinde konuştu.

Herkesin öldüğünü düşündüğü Derya Turhal ve iş arkadaşı Osman Seven’i usta gazeteci Müge Anlı buldu.

Ancak ortada bir garip tehdit olayı var… Derya hanım kendisini kimin tehdit ettiğini açıklamadı. “Tanımıyorum” diyerek tehdit edenler hakkında bilgi vermeyen Derya Turhal, Osman Seven’den de yardımcı olmasını kendisinin istediğini, onun bir suçunun olmadığını canlı yayında açıkladı.