Ana sayfa Dizi Haberleri Olmadı sanki! Aslıhan Gürbüz, Masumlar Apartmanı’na hoş geldi sefa geldi de o terlikler ne öyle?

Olmadı sanki! Aslıhan Gürbüz, Masumlar Apartmanı’na hoş geldi sefa geldi de o terlikler ne öyle?

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – TRT1 ekranlarının sevilen dizisi Masumlar Apartmanı, bu hafta 47. bölümüyle ekrandaydı. Salı akşamları yayınlanan dizide bir kaç haftadır heyecanla beklenen isim sonunda geldi! Ceylan Ongur isimli bir fotoğraf sanatçısını oynayan Aslıhan Gürbüz, dizide ilk kez kendisini gösterdi.

İzleyenler, başarılı oyuncunun diziye katılmasından son derece memnun. Masumlar Apartmanı’nın yapımcısı OGM Pictures’ın kardeş dizisi olan Kırmızı Oda’da geçtiğimiz sezon Kumru karakteriyle boy göstermişti Gürbüz.

Bu sezon Masumlar Apartmanı ile izleyenlere güzel bir sürpriz yaptı. Dizi başladığından beri Safiye’nin İnci’yi kıskandırmak için adını anıp durduğu ve 2. sezonda da bir hayli sahnede ismi geçen Ceylan, sonunda ortaya çıktı.

Han’ın New York’ta iken tutkulu bir aşk ile bağlı olduğu ancak İstanbul’a ailesinin yanına dönmek isterken onu aniden terkeden Ceylan, travmatik bir iz bırakmıştı. Han, yeniden hayatına giren Ceylan ile ilk karşılaşma anında yine eski günlere döndü.

Olmadı sanki! Aslıhan Gürbüz, Masumlar Apartmanı'na hoş geldi sefa geldi de o terlikler ne öyle? 8

İkilinin Ceylan’ın sergisinde karşı karşıya geldiği o anlarda, izleyenlere flashback sahnelerle eski aşıkların anıları gösterildi. Birlikte mutlu günlerinde görülen Han ve Ceylan, büyük bir aşk yaşamışlardı.

Han ve Ceylan’ın karşılaştığı o sahnede pek çok ayrıntı vardı ama pek çok izleyici bir ayrıntıda takılı kaldı! Ceylan’ın ayağındaki terlikler, sahnede adeta göze batan bir başka ayrıntıydı.

Diziye ilk girişi heyecanla bekleniyordu Aslıhan Gürbüz’ün ve dolayısıyla Ceylan karakterinin. Biraz marjinal bir tavır da bekleniyordu haliyle. Bunca zaman konuşulan ve merak edilen ismin diziye ilk girdiği anlarda Birsen Tezer ve Cem Adrian’ın birlikte seslendirdikleri “Beni hatırladın mı?” şarkısı çalmaya başladı.

Flashback’lerle geçmişe götüren sahneye bu şarkı çok yakışmıştı. İki eski aşığın birbirlerine söylediklerinin yanı sıra içlerinden geçen cümleler de alt yazı ile verilmişti. Sahne, izleyenlerin büyük beğenisini kazandı.

Olmadı sanki! Aslıhan Gürbüz, Masumlar Apartmanı'na hoş geldi sefa geldi de o terlikler ne öyle? 9

Ancak terlik ayrıntısı, kimi izleyicilerin gözüne battı adeta! Son dönemde sokakta da ev terliğine benzer terlik giyme modası olduğu herkesin malumu ama yine de Ceylan’ın terlikle diziye girişi, üstelik de bu kadar klas bir ortamda ve romantik bir sahnede sırıtan bir ayrıntı olarak kaldı!

Terlik dışında ise sahne, izleyicileri ekran başında duygusal atmosferiyle alıp götüren ve çok konuşulan bir sahne olmayı başardı.

İşte o sahne: