Ana sayfa Sosyal Medya Ölümden dönen Yotuber Enes Batu’nun kaza görüntüleri ortaya çıktı!

Ölümden dönen Yotuber Enes Batu’nun kaza görüntüleri ortaya çıktı!

tarafından zk zk

Youtuber olarak tanınan Enes Batur’un aracıyla yolda takla attığı kaza ile ilgili görüntüler ortaya çıktı. Batur’un yaptığı kaza anına ait videoda nasıl takla attığı görülüyor. Kontrolü kaybeden Batur, önce refüjde bulunan araca çarpıyor ve daha sonra da takla atarak yol kenarındaki bir başka araca çarpıp durabiliyor.

Kazadan yara almadan kurtulan Enes Batur’un yaşadığı şok anlarda, 1 milyon 350 bin TL’lik arabasının da büyük hasar aldığı görülmekte. Kullanılamaz hale gelen araçla yaptığı kazanın dehşet görüntülerini aşağıdaki videoda izleyebilirsiniz.

tv100’de yer alan görüntülerde, aracın takla attığı o anlar net bir şekilde videoya yansımakta. Enes Batur’un kaza anında sevgilisi Ecenaz Üçer’in de yanında olduğu ve Etiler’de yaşanan kaza sonrasında ikilinin durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Karantinayı ihlal etmişti

Covid-19’a yakalanan YouTuber Enes Batur Sungurtekin, filyasyon ekipleri tarafından yapılan kontrolde evlerinde bulunamayınca karantinayı ihlal etmesi nedeniyle, polisler eşliğinde Sancaktepe’deki öğrenci yurduna yerleştirilmişti.

Ünlü YouTuber, Twitter hesabından da, “Testim negatif çıktı. KYK’dan ayrılıyorum umarım ev arkadaşlarımla mutlu olurum. Vermiş olduğum rahatsızlıktan dolayı özür dilerim.” mesajını paylaşmıştı.

İşte Batur’un o kaza anı: