Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir çok şey kazandı, Aslı Enver çok şey kaybetti!

Demet Özdemir çok şey kazandı, Aslı Enver çok şey kaybetti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında ilk bölümü yayınlanan Adım Farah dizisi ile birlikte Demet Özdemir, yeniden güçlü bir dram rolüyle izleyicilerinin karşısına çıktı. Çok heyecanlı olduğunu diziden önce de her hali ile ortaya koyan Özdemir, Doğduğun Ev Kaderindir projesinden sonra yeniden dram rolüyle güçlü bir oyunculuk performansı ortaya koydu.

Engin Akyürek ile çok iyi bir dizi çifti olacağını da daha ilk bölümden herkese gösteren Özdemir için bu projenin kariyerinde çok özel bir yeri olacak gibi gözüküyor. Çocuğunun hastalığı nedeniyle büyük zorluklar yaşayan ve İran’dan Türkiye’ye kaçarak zor koşullarda yaşayan bir annenin dramını izliyoruz.

Demet Özdemir henüz anne değil ama bir annenin hislerini yansıtma noktasında dizide gayet başarılıydı. Ünlü oyuncu, rolün hakkını verdi ve sosyal medyadan da çok sayıda övgü topladı. Karakter ile çok güzel bir bütünleşme yaşadığını belirten dizi hayranları, Demet Özdemir’in yeteneğine ve güzelliğine yine hayran kaldıklarını belirten binlerce yorum paylaştı.

Demet Özdemir çok şey kazandı, Aslı Enver çok şey kaybetti! 9

Tabii ki diziyi takip eden Aslı Enver hayranları da ünlü oyuncunun ne kadar büyük bir iş kaçırdığını gördü. Farah rolü uzun süre boyunca Aslı Enver’in ismi ile özdeşleşmişti. Ünlü oyuncu da heyecanla bu projeyi bekledi. Engin Akyürek ile Aslı Enver ikilisinin ne kadar iyi bir dizi çifti olacağı yönünde çok sayıda değerlendirmede yapıldı.

Ancak Aslı Enver’in hamile kalması ve diziden ayrılması üzerine Farah rolü Demet Özdemir’in oldu.

Dizinin ilk bölümünü izleyenler Aslı Enver’in ne kadar büyük bir kayıp yaşadığını, Farah rolünün kendisine ne kadar çok yakışacağını düşünmeden edemedi.

Demet Özdemir çok şey kazandı, Aslı Enver çok şey kaybetti! 10

Demet Özdemir de rolün hakkını veren ve milyonlarca izleyiciyi kendisine hayran bırakan performansı ile başrolün sorumluluğunu omuzlarında taşıyor.

Oyuncunun sosyal medyadaki şu paylaşımı ise dizinin artık hayranlarının takdirine kaldığını anlatıyor.

“Herkese binlerce kere teşekkür ederim , senaristlerimiz , yönetmenimiz , kamera arkası ekibimiz , birbirinden muazzam ustalarım , oyuncu arkadaşlarım ! Sizleri çok seviyorum ! #adımfarah sizlere emanet !”

Demet Özdemir çok şey kazandı, Aslı Enver çok şey kaybetti! 11