Ana sayfa Dizi Haberleri Önyargıları bırakın! Kıvanç Tatlıtuğ, Yakamoz S-245 dizisi ön yargıları kırmaya geliyor!

Önyargıları bırakın! Kıvanç Tatlıtuğ, Yakamoz S-245 dizisi ön yargıları kırmaya geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Özel Analiz – Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ile Özge Özpirinçci’nin başrollerinde yer aldığı Yakamoz S-245 isimli dizinin 20 Nisan’da Netflix’te izleyicilerle buluşacağı duyuruldu… Heyecanla beklenen dizinin çekimleri geçen yıl yapıldı ve büyük emek verildi.

Kıvanç Tatlıtuğ uzun bir aradan sonra yeniden dizi setlerine dönmüş ve çekimlerden sonra yaptığı açıklamada ise heyecan verici ifadeler kullanmıştı. Oyuncu, çok başarılı bir iş yaptıklarını, çok farklı olduğunu ve kendisinin de böyle bir işin içinde olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu söylemişti.

Yakomuz S-245 dizisinin fragmanı yayınlanınca da dizi hayranları değişik bir hikayenin gelmekte olduğunu fark etti. Kıvanç Tatlıtuğ aslında Türkiye’de pek de örneği bulunmayan farklı bir tarzdaki dizinin haberini vermişti. Fragmanın yayınlanması ile birlikte de izleyicilerin heyecanı iyice arttı.

Özellikle son dönemde Türk yapımlarının Netflix platformunda yarattığı çok olumlu etkiye bakılınca, Yakamoz S-245 isimli dizinin de büyük bir ilgi görmesi bekleniyor. Türkiye’de eleştirilen Pera Palas’ta Gece Yarısı dizisi ile Sen Yaşamaya Bak isimli filmin, yurt dışında övgülerle karşılanması da dikkatleri çekiyor.

Ön yargıları bırakın! Kıvanç Tatlıtuğ, Yakamoz S-245 dizisi ön yargıları kırmaya geliyor! 5

Türk yerli yapımlarının uluslararası platformda elde ettiği üst üste başarılar Yakamoz S-245 dizisinin de öne çıkacağı düşüncesini akla getiriyor… Kıvanç Tatlıtuğ’un da iddialı ifadelerle çok farklı ve çok özel bir iş yaptıklarını söylemesi, Yakomoz S-245 dizisinin dünya çapında büyük başarılar kazanabileceğinin ilk mesajı olarak da algılanabilir.

Türk televizyonlarında yayınlanan bugüne kadar dram, entrika ve ihanet üzerine kurgulanan işlerden çok daha farklıları dijital platformlar tarafından talep ediliyor. İşte bu durum da sektörün artık kendini yenilemesi gerektiğini gösteriyor. Dizi izleyicilerinin ve analiz yapanların, ön yargı ile yaklaştıkları birçok yerli hikayenin aslında uluslararası ortamda büyük değer bulabileceğini düşünerek, ön yargılardan arınması gerekiyor.

Kıvanç Tatlıtuğ ve Özge Özpirinçci’nin başrolündeki yeni Netflix dizisi de sektörün bu yeni dönemi fark ettiğini ve iyi hikayeler ile uluslararası piyasada etkili olabileceğini anlatıyor. Ön yargıları bir yana bırakırsak, dijital platformlar için yapılan bu yenilikçi hikayeler Türkiye’de sektörün gelişimine büyük katkı yapıyor.