Ana sayfa Dizi Haberleri Önce Hakime Hanım’dı, sonra Benim Mutlu Ailem oldu! Vahide Perçin’in yeni dizisinin adı yine değişti!

Önce Hakime Hanım’dı, sonra Benim Mutlu Ailem oldu! Vahide Perçin’in yeni dizisinin adı yine değişti!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – En son Bir Zamanlar Çukurova dizisinde izlediğimiz başarılı oyuncu Vahide Perçin’i yeniden ekranlara döndürecek yeni diziyle ilgili çalışmalar sürüyor. Yeni sezonda ekrana gelecek olan dizinin adı bir kez daha değişti.

Ekran dünyasının en deneyimli oyuncularından Vahide Perçin, uzun bir aradan sonra yeniden ekranlara dönüyor. Perçin, ATV’de yayınlanacak yeni dizide rol alacak. Yeni dizinin ilk duyurusu aylar önce yapılmış ve adının Hakime Hanım olacağı belirtilmişti. Ancak kısa süre önce çekilen tüm sahneleri çöpe atılan, yeni yönetmen gelen ve sil baştan yapılan dizinin adı da değişti.

Hakime Hanım dizisinin yeni adı Benim Mutlu Ailem olarak duyuruldu. Ancak görünüşe göre dizinin adı bir kez daha değişti. Yakında izleyiciyle buluşacak olan dizinin yeni adı Aldatmak oldu. Dizinin adının kısa sürede iki kez değişmesi kafa karışıklığına yol açıyor.

Önce Hakime Hanım’dı, sonra Benim Mutlu Ailem oldu! Vahide Perçin’in yeni dizisinin adı yine değişti! 7

Tims&B Productions imzalı dizinin senaryosunu Ayfer Tunç yazıyor. Ayfer Tunç kaleme aldı. Dizinin oyuncu kadrosunda da çok önemli isimler bir araya geldi. Vahide Perçin, Ercan Kesal, Mustafa Uğurlu, Cem Bender, Yusuf Çim, Caner Şahin, Feyza Sevil Güngör gibi oyuncular ile birlikte güçlü bir ekip oluşturuldu. Kaan Yıldırım’ın da dizide yer alacağı iddiası vardı ama sonrasında oyuncu ile anlaşma yapılmadığı ortaya çıktı.

Hukuk konusunun öne çıkarılacağı dizide Vahide Perçin’in etkili bir hakim olarak ekranda yer alması bekleniyor. Geçen kış hukuk temalı diziler büyük ilgi görmüştü. ATV de ABD yapımı Your Honor dizisinin Türkiye versiyonu olan Hakim’i ekrana getirmişti. Ancak dizi güçlü hikayesi ve oyuncu kadrosuna rağmen reytinglerde çok başarısız olmuştu.

Hakime hanım Ülkü olarak izleyeceğimiz Vahide Perçin’in böyle bir role çok yakışacağını hayranları iyi biliyor. Murat Saraçoğlu gibi önemli bir yönetmen tarafından çekilecek olan yeni dizi için iddialar büyük ama sonucun Hakim dizisi gibi olması gibi bir tehlike de izleyicilerin aklının bir köşesinde bulunuyor.