Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Öner Döşer, 22 – 28 Nisan haftası için radikal değişiklikler uyarısı verdi!

Öner Döşer, 22 – 28 Nisan haftası için radikal değişiklikler uyarısı verdi!

tarafından ker_def

Öner Döşer, haftalık burç yorumlarını youtube kanalında paylaştı. Güneş-Uranüs kavuşumu 23 Nisan’da kesinleşiyor. Öner Döşer, 22 Nisan – 28 Nisan haftasında burçlarda neler olabileceğine yönelik önemli bilgiler sundu.

Güneş ve Uranüs kavuşumunu detaylı şekilde anlatan Öner Döşer, Türkiye astroloji haritası ve burçlar üzerindeki etkilerini astrolojik açıdan değerlendirdi.

Öner Döşer, “Uranüs, astrolojide büyük değişimleri, radikal değişimleri ve gelişmeleri ifade eder. Aynı zamanda özgürleşmeyi ve özgür olmayı temsil eder. Sarsıcı, sıra dışı, ani gerçekleşen durumalar da yine astrolojik olarak Uranüs ile bağdaştırılır. Uranüs, depremlerle ilişkilidir. Ekonomik olarak hızlı iniş çıkışları da anlatır” diye konuştu.

Öner Döner, ilişkilere dikkat çekti. İlişkilerde yaralanmalara açık bir dönem ve özellikle ilişkilerde acelecilikten kaçınmak ve karşı tarafı da düşünerek hareket etmek gerekiyor.

Öner Döşer, 22-28 Nisan haftasında burçlara göre önemli yorumlarda da bulundu. Bu detayların tamamını videoda bulabilirsiniz.