Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Öner Döşer’den astrolojide kişisel gelişim ve kiron hakkında önemli bilgiler!

Öner Döşer’den astrolojide kişisel gelişim ve kiron hakkında önemli bilgiler!

tarafından ker_def

Tekamül İçin Astroloji serisinin bu bölümünde Öner Döşer astroloji haritalarında kişisel gelişim açısından önem taşıyan faktörlerden biri olan Kiron (Chiron) hakkında bilgiler paylaşıyor ve burçlara göre değerlendirmeler yapıyor. Astroloji Televizyonu için önemli bilgiler veren Öner Döşer, youtube kanalında konuyal ilgili değerlendirmelerini yayınladı. Videodan konunun tüm detaylarını izleyebilirsiniz.

Öner Döşer’in açıklamalarının detayı ise şöyle:

Astrolojik sembolüyle de özdeşleştirilmiş anlamıyla Kiron, haritamızın anahtarı konumundadır. Önemli olan bu anahtarın varlığını fark etmektir.

Kiron’un konfigürasyonuna bakarak, kişinin neyi gerçekleştirmeye çalıştığı ve bu esnada yaşadığı yaralanmaların ne olduğu konusunda farkındalık kazandırılarak iyileşme yardımı yapılabilir

Haritamızda Kiron, diğer insanlara neler öğretebileceğimizi, onlara hangi alanlarda yardımcı olabileceğimizi, başkaları adına neleri iyi yapabileceğimizi de gösterir. Kendi zayıflıklarımız, yaralarımızdan edindiğimiz tecrübeleri, başkaları yararına nasıl kullanabileceğimizi öğrenmemizi, diğer insanlara neyi nasıl yapacakları konusunda yol gösterebileceğimizi de bize gösteren yine haritamızdaki Kiron’dur. Onun haritalarımızda bize işaret ettiği temalar, bizim öğrenmemiz gereken dersleri ve yönelmemiz gereken iç hedeflerimizi gösterir. Tekamülümüz açısından Kiron’un haritamızdaki yerleşimi hakkında bilgi almamız bu sebeplerden dolayı çok önemlidir.