Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Öner Döşer’e göre, Kova Burcu iletişim trafiğinde nelere dikkat etsin?

Öner Döşer’e göre, Kova Burcu iletişim trafiğinde nelere dikkat etsin?

tarafından sevda

Astrolog Öner Döşer’in youtube kanalındaki Astroloji Televizyonu köşesinde yaptığı burç yorumları özellikle astroloji meraklıları tarafından ilgiyle takip ediliyor. Ünlü astrolog, bu hafta Venüs’ün Balık burcuna geçtiğini, Merkür gerilemesinin son ereceğini ve Mars’ın İkizler burcuna geçiş yapacağını belirterek tüm bu hareketlerin burçlar üzerinde ki etkisini değerlendirdi. Öner Döşer, 25-31 Mart haftasında Kova burcu için şunları söyledi;

Sevgili Kovalar, bu hafta aşk ve ilişkiler alanınız hareketleniyor, yaratıcı ve sportif aktiviteler için de harika bir zaman dilimi. Hobileriniz ile de ilgilenebilirsiniz ancak spor yaparken sakatlanmalara dikkat. Bu hafta size tavsiyem, iletişim trafiğinizi kendiniz yönetin, başkalarından gelen duyumlarla hareket etmeyin!

Ebeveyn Kovalar çocukları ile ilişkilerinde agresiflikten uzak durmalılar. Parasal yatırımlar ile ilgili önemli kararlar için ise bir sonraki haftayı beklemenizi tavsiye ediyorum.  Perşembe ve Cuma günleri içe dönük kalırsanız daha iyi olacak Hafta sonunuz ise iletişim trafiği açısından hareketli geçecek.