Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Öner Döşer’in haftalık burç yorumuna göre Aslanlar bu hafta hangi konuda kalbinin sesini dinlesin?

Öner Döşer’in haftalık burç yorumuna göre Aslanlar bu hafta hangi konuda kalbinin sesini dinlesin?

tarafından sevda

Astrolog Öner Döşer, youtube kanalında Astroloji Televizyonu köşesindeki haftalık burç yorumunda tüm burçlara ‘Kalbinize Dönün’ mesajı verdi 15 Mart Cuma günü Balık burcunda Merkür Güneş kavuşumunun  söz konusu olduğuna dikkat çeken ünlü astrolog, “Bu duruma astrolojide Merkür’ün Güneşin kalbinde olması durumu deniyor bu da tüm burçlar için, kendi iç seslerine kulak verecekleri ve kalplerine dönüp sorularının cevaplarını alabilecekleri bir zaman diliminde olduğumuzun göstergesi” dedi. Peki bu bu durum burçları nasıl etkileyecek? Ünlü astrolog Aslan burcu için şunları söyledi.

Sevgili Aslanlar, bu hafta Merkür’ün Güneşin kalbinde olması, geleceğe yönelik bütün finansal konularınızı organize ederken, alacak verecek konularını düşünürken biraz daha kalbinizin sesini dinlemeniz gerektiğini göstermekte. Metafizik konularına ilginiz varsa bu dönem o konulara eğilmek için de uygun bir zaman.

Çarşamba ve perşemde günleri sosyal olun, kalabalık içerisinde olmanın avantajlarını bu günler de daha fazla göreceksiniz. Cuma ve cumartesi iç yolculuğunuz açısından uygun günler ancak pazar günü kendinizi ortaya koyma ve duygularınızı ifade etmek açısından değerlendirebileceğiniz bir gün.