Ana sayfa Dizi Haberleri Onlar varsa bu iş tamam! Maraşlı dizisinde iki oyuncu daha var ki başroller kadar konuşuldu!

Onlar varsa bu iş tamam! Maraşlı dizisinde iki oyuncu daha var ki başroller kadar konuşuldu!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv’nin yeni dizisi Maraşlı, bu akşam (18 Ocak Pazartesi) ikinci bölümüyle ekranda olacak. Alina Boz ve Burak Deniz’in başarılı performansıyla büyük ilgi gören dizide, başrollerin dışında dikkat çeken bir başka isim daha vardı ki sosyal medyada çok konuşuldu.

Bir süredir hazırlıkları süren ve sezon başından beri de merakla beklenen dizi, geç de olsa sonunda yayınlanmaya başlandı. Dizinin ilk bölümüyle izleyiciyi yakalamış olması, sosyal medyada yapılan yorumlarda da görülmekte.

Pazartesi akşamlarının yeni alternatif dizisi olan Maraşlı, ilk bölümünde aldığı reyting ile de kanalın ve yapımcının yüzünü güldürdü.

Sadece başroldeki isimler değil, dizinin diğer kadrosu da izleyicinin beğenisini kazandı. Deneyimli isimlerden oluşan oyuncu kadrosunda iki isim de ön plana çıkmakta.

İlk olarak çok konuşulan isim Serhat Kılıç oldu. Aynı zamanda Saygın Sosyal da yine izleyicinin dikkatini çeken bir oyuncuydu.

Onlar varsa bu iş tamam! Maraşlı dizisinde iki oyuncu daha var ki başroller kadar konuşuldu! 13

Arda Sarıgün’ün yönetmenliğini yaptığı, usta kalem Ethem Özışık ile birlikte Hakan Bonomo ve Ercan Uğur’un kaleme aldığı dizide Serhat Kılıç’ı bambaşka bir rolde ve imajda gören izleyicilerden beğeni yorumları gelmeye başladı.

TIMS&B Productions imzalı aksiyon dizisinde Necati karakterini oynayan Serhat Kılıç, son olarak ekrana Fox TV’nin final yapan Öğretmen dizisinde Taner isimli kötü işlere bulaşmış bir öğretmeni oynamaktaydı.

Oyuncu, rol aldığı her yapımda performansıyla dikkat çeken ve oynadığı karakterlerin de uzun süre konuşulmasını sağlayan bir isim. Seksenler dizisinde oynadığı Ergun Plak karakteri hala hatırlarda olan oyuncu, ayrıca Söz dizisindeki Çolak ile de unutulmuyor.

Serhat Kılıç, yine ekranda bambaşka bir oyunculuk sergilemeye devam ediyor. Karakter oyuncusu olarak büyük beğeni ile izlenen ve ‘oyuncu dediğin her rolü oynar’ sözünün de adeta bir örneği olan Serhat Kılıç, dizinin dikkatle izlenen ve merak uyandıran isimlerinden birisi oldu ilk bölümle birlikte.

Oyuncunun dizideki rolü şöyle tanımlanıyor atv’nin resmi web sayfasında: Entellektüel ve karizmatik bir adamdır her şeye rağmen. Serseri görünüşlüdür. Tam bir tutunamayan, ayrıca da alkoliktir. Sabah akşam durmadan elinde matarasıyla içmektedir.

Rol aldığı yapımlarda karakter oyunculuğu ile ön plana çıkan bir başka isim de Saygın Soysal. Oyuncunun başarılı performansıyla canlandırdığı her karakter dikkat çekiyor. Maraşlı dizisinde de Savaş karakterine hayat veriyor. Karakterin analizi ise şu şekilde yapılmakta:

Onlar varsa bu iş tamam! Maraşlı dizisinde iki oyuncu daha var ki başroller kadar konuşuldu! 14

“Yakışıklı, karizmatik, atletik vücutlu, yüksek zevkleri olan, zeki ve karanlık bir adamdır. En iyi puroyu, şarabı bilir. Damak tadına düşkündür, üstü başı zevklidir. Çoğunlukla siyah giyinir. Sanattan anlar. Xeroderma Pigmentosum, diğer adıyla EPP hastasıdır. Yani güneşe çıkamaz. Hayatını hep karanlık ortamlarda sürdürmek zorundadır, dışarı çıktığında çok dikkatli olur. Çünkü vücudu tepki göstermektedir. En belirgin özelliği bu hastalıktır. Güneşli havalarda kullandığı özel bir şemsiyesi vardır. Biriyle konuşurken sarf edilen önemli kelimeleri konuşma esnasında not defterine yazma huyu vardır.”

İki oyuncuya gelen yorumlardan bazılarını aşağıda görebilirsiniz…

Onlar varsa bu iş tamam! Maraşlı dizisinde iki oyuncu daha var ki başroller kadar konuşuldu! 15

Onlar varsa bu iş tamam! Maraşlı dizisinde iki oyuncu daha var ki başroller kadar konuşuldu! 16

Onlar varsa bu iş tamam! Maraşlı dizisinde iki oyuncu daha var ki başroller kadar konuşuldu! 17

Onlar varsa bu iş tamam! Maraşlı dizisinde iki oyuncu daha var ki başroller kadar konuşuldu! 18

Onlar varsa bu iş tamam! Maraşlı dizisinde iki oyuncu daha var ki başroller kadar konuşuldu! 19