Ana sayfa TV Programları Onur Buldu, Dostumun Dünyası programına sevimli köpeği ile katıldı!

Onur Buldu, Dostumun Dünyası programına sevimli köpeği ile katıldı!

tarafından ker_def

Türkiye’nin ilk profesyonel köpek eğitimi programı “Dostumun Dünyası”na bu hafta sevilen oyuncu Onur Buldu konuk olacak. Onur Buldu, Alman çoban köpeği Kayra ile karşı karşıya kalınca, izleyenlerin yüzünü güldürecek anlar yaşanacak!

“Dostumun Dünyası”nın yeni bölümünde, 26 yıllık köpek eğitmeni Ali Yeşilırmak, İstanbul Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü’ne bağlı Köpek Eğitim Merkezi’ne konuk oluyor. Asayiş köpekleri, nasıl bir eğitim alıyor? Görev köpekleri, nasıl operasyonlarda kullanılıyor? Polis köpeklerinin yaşamına içeriden bakan Yeşilırmak, gerçeği aratmayan bir rehine operasyonu canlandırmasına da tanık oluyor.

Emniyet teşkilatında sıkça tercih edilen Alman çoban köpekleri, pek çok ailenin de can dostu. Sevgi dolu ailesiyle birlikte yaşayan Lola da onlardan biri. Ali Yeşilırmak, eski öğrencisi Lola’nın yeni sorununu çözmek için aileyi ziyarete gidiyor.

Bu hafta “Dostumun Dünyası”nın konukları arasında, sevilen oyuncu Onur Buldu da var. Kedisi Bıdık ile ilişkisini anlatan sanatçı, Ali’nin ona hazırladığı sürpriz karşısında, epey ter dökecek!
“Dostumun Dünyası”ndan bu hafta da güzel haberler var: Bir anda felç geçiren 12 yaşındaki Gölge, bir buçuk aylık tedavinin ardından zoru başarıyor. Aynı klinikte tedavi gören Şanslı da, yüzleri güldürecek bir müjdeyle ekranda!

FOX İç Yapımlar’ın deneyimli ekibi tarafından hayata geçirilen Türkiye’nin ilk profesyonel köpek eğitimi programı “Dostumun Dünyası”, 10 Ekim Cumartesi saat 12.15’te, FOX’ta!