Ana sayfa TV Programları Onur Büyüktopçu, Çarkıfelek eleştirilerine çok kızdı!

Onur Büyüktopçu, Çarkıfelek eleştirilerine çok kızdı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında izleyicilerle buluşmakta olan Çarkıfelek yarışmasının 16. sunucusu Onur Büyüktopçu olmuştu. Programa renk katan ünlü sunucu, çalışmaların tüm hızıyla sürdüğünü ve yaz boyunca ekranda olmak için stok çektiklerini anlattı.

Onur Büyüktopçu, karantina sürecini de değerlendirdi. 6 aydır iş yapmadığını hatırlatan oyuncu, zaten evde kalmayı seven birisi olduğunu ve bir sıkıntı yaşamadığını ifade etti. Çarkıfelek yarışmasıyla ilgili sosyal medyadaki olumsuz yorumlara takılmadığını belirten Onur Büyüktopçu, “Zaten sosyal medyada, dünyanın en harika erkeği de olsam, dünyanın en kusursuz insanı da olsam yine bir eleştiri yazarlar. 2 yıl Yemekteyiz çektim. Eleştiriye açık birisiyim” diye konuştu.

Programa yapılan “neden seyircilerin stüdyoda olmadığı” ile ilgili bir eleştiriye dikkat çeken Onur Büyüktopçu, şöyle yanıt verdi: “Nasıl seyirci olsun! Pandemi var, sen istedin diye oraya seyirci koyamayız. Sağlık için oradaki insanı tehlikeye atamayız.Seyirci olmadığı için izlemiyoruz, diyorlar. İzlemeyin o zaman. Ben de isterim seyircinin olmasını ama kimseyi, bazı insanları mutlu edemiyoruz.”

Onur Büyüktopçu, izleyicilerin zaten kendisini gördüğünü ve programı sevdiğini anlatırken, Yemekteyiz’den sonra hayranlarının ilk defa kendisini Çarkıfelek’te görünce mutlu olduğunu da belirtti.

Keyifli ve komik bölümler çektiklerini hatırlatan oyuncu, kendisinin de Çarkıfelek’te yer almaktan dolayı mutlu olduğunu vurguladı.