Ana sayfa Sosyal Medya Onur Büyüktopçu, Gelinim Mutfakta için Fatih Ürek’i bekleyenleri utandıracak galiba! İddiası büyük…

Onur Büyüktopçu, Gelinim Mutfakta için Fatih Ürek’i bekleyenleri utandıracak galiba! İddiası büyük…

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Onur Büyüktopçu, bilindiği gibi Kiralık Aşk dizisinde oynadığı Koriş karakteriyle ünlü olmuştu. Ancak sonrasında hiç bir dizide rol almadı ve televizyon programları yapmayı tercih etti. Yemekteyiz programında çok iyi bir tempo tutturan oyuncu, ayrılığıyla da şaşırtmıştı.

Sonrasında Show TV’de Damat Bayıldı isimli programla izleyici karşısına çıktı. Ancak o programın ömrü pek uzun sürmedi. Hayranları onu bu kez bir dizide görmeyi beklerken o bu sefer de Çarkıfelek’e başladı ama o program da tutmayınca Büyüktopçu yeni bir programla ekrana gelmeye hazırlanıyor şimdi.

Kanal D’nin Gelinim Mutfakta yarışmasını bilindiği gibi iki sezon Fatih Ürek başarıyla yürüttü. Ancak yaz sezonu arası verildikten sonra Ürek’in ayrılığı gündeme geldi. Programı Onur Büyüktopçu’nun sunacağı ortaya çıktı ama Ürek ile özleşleşmiş bir programda işi de biraz zor! Zira sosyal medyada hala programı Fatih Ürek’in sunmasını isteyenlerin yorumları görülmekte.

Kanal D’nin eğlenceli yemek programı Gelinim Mutfakta yeni sezonda Onur Büyüktopçu’nun sunumuyla 7 Eylül Pazartesi ekrana gelecek. Yayına kısa bir süre kaldı ve herkes merakta. Acaba Onur Büyüktopçu, Fatih Ürek’i unutturup programı kendisiyle anılır hale getirebilecek mi? Bunu izleyip hep birlikte göreceğiz.

Fakat Büyüktopçu’nun son paylaşımına bakılırsa, bu konuda iddialı! “Bu sezon çok eğlenceli ve çok çekişmeli” olacak sözleriyle de iddiasını ortaya koymakta.

İşte son paylaşımı:

Bu sezon çok eğlenceli ve çok çekişmeli olacak????GELİNİM MUTFAKTA yeni yarışmacılarıyla 14 Eylül pazartesi günü @kanald ‘de başlıyor????
@gelinimmutfakta ????

Onur Büyüktopçu, Gelinim Mutfakta için Fatih Ürek'i bekleyenleri utandıracak galiba! İddiası büyük... 7