Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Onur Büyüktopçu hayranları Çarkıfelek sürprizini sevdi!

Onur Büyüktopçu hayranları Çarkıfelek sürprizini sevdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında Mehmet Ali Erbil ile anılan Çarkıfelek yarışmasını bir süredir Emre Karayel sunuyordu. Ancak Kanal D, programda yeni bir değişiklik kararı aldı. Karayel’in yerine Onur Büyüktopçu artık çarkın başına geçti.

24 Mayıs Pazar akşamı Onur Büyüktopçu, Çarkıfelek yarışması ile yeniden ekranlara dönüş yapıyor. Oyuncu, instagram hesabından programın fragmanını paylaştı. Ünlü oyuncunun hayranları yeni projesini heyecanla ve merakla beklediklerini belirten yorumlar yaptı. “Hayırlı olsun” temennisinde bulunan takipçiler, Onur Büyüktopçu’ya moral olacak yorumlarda bulundu.

24 Mayıs Pazar Akşamı başlıyoruz ❤️ @kanald #çarkıfelek

 

Kanal D’nin efsane programı Çarkıfelek, yeni sunucusu ve bölümleriyle bayram ekranında… Neşesi, eğlencesi ve birbirinden değerli ödülleriyle izleyici karşısına çıkacak olan Çarkıfelek’in sunuculuğunu oyuncu Onur Büyüktopçu üstlenecek.

Klasikleşmiş etaplarına eklenen yeni oyunları, zengin çarşısı, nakit para ödülleri ve finaldeki büyük ödül arabasıyla ekrana gelecek programda, Emel Özkızıltaş yardımcı sunucu olarak yer alacak.