Ana sayfa TV Programları Onur Büyüktopçu yeni programı Damat Beğendi’yi duyurdu!

Onur Büyüktopçu yeni programı Damat Beğendi’yi duyurdu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yemekteyiz yarışması geçtiğimiz sezon finali yaptı. Bu aynı zamanda Onur Büyüktopçu’nun da son bölümüydü. Gelecek sezondan itibaren programın sunuculuğunu Seda Sayan üstlenecek.

Onur Büyüktopçu hayranları bir dizi ile ekrana dönmesini bekliyordu. Ancak oyuncu yeni bir program ile dönüş yapma kararı aldı.

Damat Beğendi isimli yeni yarışma programı ile Show TV’de izleyici ile buluşacak olan Büyüktopçu, instagram hesabından programının duyurusunu yaptı.

Onur Büyüktopçu yeni programı Damat Beğendi'yi duyurdu! 7

Damat Beğendi nasıl bir yarışma?

5 damat ve gelin çiftin katıldığı yarışmada, gelinler yapacakları yemeklerle kendilerini damatlara beğendirmeye çalışacak. Gelinim Mutfakta yarışmasına benzer bir konsept taşıyan Damat Bayıldı programı Show TV ekranlarında yayın hayatına başlayacak.

Yarışmaya başvuru formu 30 sorudan oluşmakta ve formda başvuru sahibinin kişisel bilgileri talep edilir. Başvuru formuna bir adet resim eklenmesi gerekmektedir. Partner olarak başvuracak bireyler ise partneriyle çekilmiş bir görseli başvuru formuna eklemelidir. Sorular doğru ve eksiksiz olarak doldurulmalıdır. Yapım şirketleri reyting oranlarını göz önünde bulundurarak daha çok ilginç yarışmacıları tercih etmektedir.