Ana sayfa Dizi Haberleri Onur Büyüktopçu yine ters köşe yaptı, yine beklenmeyeni seçti!

Onur Büyüktopçu yine ters köşe yaptı, yine beklenmeyeni seçti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz Özel – Kiralık Aşk dizisinde canlandırdığı ve akıllardan çıkmayan Koriş karakterinin ardından Yemekteyiz yarışması ile kariyerinde yeni bir sayfa açan Onur Büyüktopçu, her ne kadar televizyon sunuculuğu sayfasında Damat Bayıldı ile eksi not alsa da, kariyer yolculuğunda yenilikler yapmayı bırakmayacak.

Dizi oyunculuğundan yemek programı sunuculuğuna, ardından eğlence programı sunuculuğuna uzanan kariyer basamaklarında bir yenilik daha yapmaya hazırlanan Onur Büyüktopçu hayranlarını bir hayli heyecanlandıran projeyle geliyor.

Son dönemde ünlüler arasında müzikal ve tiyatro modası başladı. Birçok ünlü isim farklı projelerle kendini sahnelerde göstermenin peşinde…

Onur Büyüktopçu da bu trende kapılanlar arasına katıldı.

Onur Büyüktopçu yine ters köşe yaptı, yine beklenmeyeni seçti! 7

“Yakında bir müzikal projemiz olacak. Şimdiden çok heyecanlıyım, şan dersleri almaya başladım bile” açıklamasını yapan ünlü oyuncu, hayranlarının beklediğinin yine tersini yaptı.

Hayranları Onur Büyüktopçu’dan dizi bekliyordu. Ancak onun tercihi sahneler oldu.

Büyüktopçu gerçekten çok heyecanlı. Şu ifadesi de bunu gösteriyor: “Sahnede olmak ve bir müzikalle izleyicilerle buluşuyor olmanın heyecanı gerçekten çok başka. Umarım sahnelendiğinde de beğeni ile izleyeceğiniz güzel bir performans olacak.”

Ünlü oyuncunun bu adımı hayranlarını mutlu etti etmesine ama birçok kişi onu ekranda izleyemeyecek olmanın da rahatsızlığı içinde…

Büyüktopçu ne zaman dizilerle dönüş yapacak bilinmiyor ama kariyerinde farklı deneyimler ekleyerek her seferinde takipçilerini ters köşe yapacağı da son dönemdeki tercihlerinden belli oluyor.