Ana sayfa TV Programları Onur Büyüktopçu’nun Seda Sayan’a mesajındaki ‘ama’ lafı dikkat çekti!

Onur Büyüktopçu’nun Seda Sayan’a mesajındaki ‘ama’ lafı dikkat çekti!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi/Detay – tv8 ekranlarında ilk yayınlandığı günden beri Yemekteyiz programını sunan Onur Büyüktopçu’nun bir süre önce programdan ayrılacağı ve yeni sezonda olmayacağı açıklanmıştı.

Büyüktopçu, yarın son kez Yemekteyiz ile ekranda olacak. Yeni sezonda ise Show TV’de yayınlanacak olan Damat Beğendi programını sunmaya devam edecek.

Onur Büyüktopçu, yarınki final öncesinde, kendisinin yerine geçmesi kesinleşen Seda Sayan’a başarılar dilediği bir mesaj yayınladı sosyal medya hesabından.

Hayranlarının “Seda Sayan varsa biz yokuz” şeklindeki serzenişlerine rağmen Büyüktopçu’nun artık olmayacağı bu mesajla iyice kesinleşti.

Onur Büyüktopçu’nun yazdığı mesajdaki ‘ama’ ise dikkat çekti! Büyüktopçu, “Hayırlı olsun, harika olacağına eminim. Ama kolay gelsin. Bol bol reytingler inşallah” notunu yazdı.

Büyüktopçu’nun “Ama kolay gelsin” sözüyle programa gelen ve ekran başındakileri olduğu kadar kendisini de çıldırtan, zaman zaman uyarmak zorunda kaldığı pek çok ilginç karaktere gönderme yaptığı, Seda Sayan’ın da bu tür durumlara maruz kalma ihtimaline karşılık işinin zor olduğu mesajını vermek istediği düşünüldü!

İşte Onur Büyüktopçu’nun mesajı:

Onur Büyüktopçu'nun Seda Sayan'a mesajındaki 'ama' lafı dikkat çekti! 7

Büyüktopçu’nun sosyal medya hesabına onun yerine gelecek olan Seda Sayan’ı izlemeyeceklerini söyleseler de Büyüktopçu geride bıraktığımız gün yaptığı paylaşımla Sayan’a bol reytingli bir sezon dileklerini iletmeyi unutmadı. Seda Sayan da sosyal medya hesabından bu dileği paylaştı.

Seda Sayan, mesajı alarak kendi sosyal medya hesabından paylaşarak kalp emojisi ekledi.