Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Onur Büyüktopçu’nun sevgilisi var mı? Yemekteyiz’den ne kadar alıyor? Kamera arkasında neler yaşanıyor? İşte tüm merak ettikleriniz…

Onur Büyüktopçu’nun sevgilisi var mı? Yemekteyiz’den ne kadar alıyor? Kamera arkasında neler yaşanıyor? İşte tüm merak ettikleriniz…

tarafından zk zk

Televizyongazetesi/Detay – Kiralık Aşk dizisinde yıldızı parlayan Onur Büyüktopçu, diziden sonra tv8 ekranlarında yayınlanan Yemekteyiz programını sunmaya başlamıştı.

Sevilen oyuncu, bu sezon sonunda Yemekteyiz’den ayrılıyor. Sosyal medyadan bir veda mesajı da yayınlayan Büyüktopçu, yeni sezonda Yemekteyiz’i bırakıyor.

Büyüktopçu, Show TV’nin Damat Beğendi isimli bir yarışma programını sunmaya hazırlanıyor.

Ünlü oyuncu gazeteci Seyhan Erdağ’ın Youtube kanalı için kendisiyle meşhur karavanında bir röportaj yaptı.

Yemekteyiz’in çekim aralarında karavanında dinlenmeyi tercih eden Onur Büyüktopçu, karavanında keyifli bir sohbet ile kendisi hakkında merak edilenlerle ve Yemekteyiz’in kamera arkası ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Onur Büyüktopçu'nun sevgilisi var mı? Yemekteyiz'den ne kadar alıyor? Kamera arkasında neler yaşanıyor? İşte tüm merak ettikleriniz... 7

Seyhan Erdağ, Onur Büyüktopçu hakkında google’da en çok aranan konuları aktardı ve ünlü oyuncu bunları duyunca gülmeden duramadı.

İnternette ünlü oyuncu hakkında en çok aranan üç madde bir sevgilisi olup olmadığı, programdan kaç lira aldığı ve eski hali.

Onur Büyüktopçu “Kalbiniz boş mu? Sevgiliniz var mı?” sorusuna “Bomboş” yanıtını verirken, Yemekteyiz’den kaç lira aldığını soranlara da “Ne meraklı kaç para kazandığımdan insanlar!” yanıtını verdi.

Büyüktopçu, 37 yaşında olduğunu, eskiden karşı cinste herkes gibi belirgin bir takım özellikler aradığını söyleyerek
“Hayatıma birileri girdi çıktı, başarısız ilişkilerim de oldu, güzel biten ilişkilerim de oldu ama bir süre sonra kadın da erkek de tipe bakmıyor” yanıtını verdi.

Nasıl sabrediyor tuhaf eleştirilere?

Yemekteyiz’de yaşanan kimi gergin anlar, ekran başındakilerin de eleştirdiği tuhaf eleştiriler ve tavırlara nasıl dayandığı sorusuna da Onur Büyüktopçu, “Alışkanlık var. Geçtiğimiz yıl ilk başladığımızda daha fresh’tim. Her gün çekim olduğu için metal yorgunluğu oluyor. İnsanlar öyle bir havaya kapılıyor ki… Sanki kraliyet sofralarından gelmiş gibiler. Hepimiz halkın içinden insanlarız…” diye konuştu.

Daha yemek sofraya gelmeden yarışmacıların menüyü eleştirdiklerini söyleyen Büyüktopçu, “Eleştiriyorlar, kendileri yapamadıkları için. Bir gün birisi yemeğe bayıldı, sildi süpürdü hepsini yedi, tabağı eleştirdi. Sonra da 1 vermiş” diyerek yaşadığı tuhaf durumları da aktardı.

Onur Büyüktopçu’nun keyifli sohbetinin tümünü aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz…