Ana sayfa Sosyal Medya Onur Durmaz, Yargı dizisindeki Engin ile fenomen olmaya doğru gidiyor!

Onur Durmaz, Yargı dizisindeki Engin ile fenomen olmaya doğru gidiyor!

tarafından ker_def

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Yargı pazar akşamları etkili olmaya devam ediyor. Dizide Engin karakterine hayat veren Onur Durmaz da her yeni bölümde daha fazla öne çıkıyor. Yargı’da, Engin herkese savaş açtı ve yayınlanan 11. bölüm de yine milyonlarca izleyiciyi ekrana taşıdı.

Dizinin en başında Engin karakteri için hissedilen duygu ile şu anda hissedilen arasında büyük bir fark var. Kimse Engin karakterinden böyle kötü birisi çıkacağını düşünmemişti. Onur Durmaz’ın hikaye ilerledikçe oyunculuk performansını da artırdığına şahit olanlar sosyal medyada övgü dolu ifadeler kullanmaktan kaçınmıyor. Yargı dizisinde başrol olarak ismi yazılmayan Onur Durmaz, başrollerden rol çalan bir pozisyona doğru ilerliyor…

Reytingleri ile hem AB hem de ABC1 gruplarında birincilik elde eden, tüm kişiler kategorisinde günü ikinci sırada tamamlayan dizinin bu başarısında Onur Durmaz’ın ismini de anmak gerekiyor. Oyuncu birçok hayranına göre bu karakter ile fenomen olma yolunda güçlü adımlar atıyor.

11. yeni bölümde herkesin açığını yakalayan Engin, onları bu açıklarıyla tehdit ederek intikam planını yavaş yavaş işlemeye başladı. Kimlerin bu tehditlere boyun eğip kimlerin eğmeyeceği ise şimdiden merak konusu oldu. Engin’in içinden çıkan bu şeytani kişilik ise sosyal medyada gündem oldu.

Onur Durmaz, Yargı dizisindeki Engin ile fenomen olmaya doğru gidiyor! 8

Yargı sosyal medyanın da gündemini değiştirdi. ‘Yargı’ dün akşamki bölümüyle yine sosyal medyanın çok konuşulanları arasında yer aldı. Bölüm etiketi olan #Yüzleşme ve #yargı TT listesindeki yerini gece boyu korudu. Ayrıca diğer tüm karakterler de gece boyunca TT listesinde yer aldı. 5 milyon erişim elden Yargı’da 100 bin adet tweet atıldı.

Engin’in cezaevine girdikten sonra yaşadığı dönüşüm, herkes için sürpriz olurken Engin, teyzesi Seda’yı avukatı olarak tutmasının ardından intikam planını başlattı. Engin karakterine yardımcı olan Seda’yı ise Nergis Öztürk’ün başarıyla canlandırdığını belirtmek lazım.

Onur Durmaz, Yargı dizisindeki Engin ile fenomen olmaya doğru gidiyor! 9

Dizi izleyicilerinin yakından tanıdığı Nergis Öztürk, Avlu dizisinde canlandırdığı Zerrin karakterinden iki yıl sonra yeniden dizilere Yargı ile dönüş yapmış oldu. Oyuncunun ekibe katılması hikayeyi daha da güçlendirdi.