Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Onur Saylak ve Tuba Büyüküstün aynı projede buluşacak

Onur Saylak ve Tuba Büyüküstün aynı projede buluşacak

tarafından ker_def

Onur Saylak ve Tuba Büyüküstün bir arada!

Boşanacakları iddiası gündemden düşmeyen Onur Saylak ve Tuba Büyüküstün, ‘Daha’ filminde buluştu. Filmi Onur Saylak yönetirken, Tuba Büyüküstün de filmde başrol olarak yer aldı.

Sözcü’de yer alan habere göre çağdaş Türk edebiyatının önde gelen isimlerinden Hakan Günday’ın kitabından uyarlanan ‘Daha’ boşanacakları konuşulan Onur Saylak ve Tuba Büyüküstün’ü bir araya getirdi. Ay Yapım’ın yapımcılığında çekilen film, Karlovy Vary Uluslararası Film Festivali’nin dünya prömiyerini yapacak.

SAYLAK YÖNETMEN, BÜYÜKÜSTÜN BAŞROL

Onur Saylak filmle birlikte ilk kez yönetmenlik koltuğuna oturdu. Filmin oyuncuları ise Ahmet Mümtaz Taylan, Hayat Van Eck, Tuba Büyüküstün, Uğur Aslan, Turgut Tunçalp, Tankut Yıldız, Kaan Uluca, Lara Aysal, Onur Akgülgil ve Pervin Bağdat’tı. Baba oğul hikayesine odaklanan film, Saraybosna Film Festivali Cinelink, İstanbul Film Festivali Köprüde Buluşmalar ve Antalya Film Forum’a katılmıştı.

Film, 14 yaşındaki Gaza’nın yaşadığı kasabadan ayrılarak, büyük şehirde lise okumaya gitmesini ve ardından babasının başına gelenlerden sonra suçla tanışıp, hayatının değişmesini konu alıyor.