Ana sayfa Sinema Onur Saylak’ın yönettiği Daha filminin fragmanı yayınlandı

Onur Saylak’ın yönettiği Daha filminin fragmanı yayınlandı

tarafından ker_def

Tuba Büyüküstün ile boşanmaları gündemden düşmeyen Onur Saylak, Vatanım Sensin dizisindeki Miralay Tevfik karakteriyle de başarısını sergileyen isimlerden birisi. Onur Saylak şimdi ise yönettiği ve eski eşi Tuba Büyüküstün’ün de rol aldığı Daha filmiyle gündemde.

14 yaşındaki Gaza, yaşadığı küçük sahil kasabasından ayrılarak büyük şehirde liseyi okumayı hayal ederken, babasının onu insan kaçakçılığı şebekesinin bir parçası haline getirmesiyle suçla tanışır. Gaza’nın ergenliği, babasının baskıcı karakteri ve sürekli gözlemlediği göçmenlerle geçmeye başlar. Gaza, babası gibi şiddet ve baskı üzerine bir hayat mı kuracaktır yoksa o da bir göçmen mi olacaktır?

Onur Saylak’ın yönettiği ve dünya galasını Karlovy Vary Film Festivali’nde yapmaya hazırlanan, aynı zamanda da ana yarışmada 12 filmle birlikte yarışacak olan ilk uzun metrajı Daha (More) işte bu sorunun peşinden gidiyor. Hakan Günday’ın aynı adlı romanından Hakan Günday, Onur Saylak ve Doğu Yaşar Akal tarafından senaryolaştırılan DAHA’nın oyuncu kadrosunda Ahmet Mümtaz Taylan, Hayat Van Eck, Tuba Büyüküstün, Uğur Aslan, Turgut Tunçalp, Tankut Yıldız, Kaan Uluca, Lara Aysal, Onur Akgülgil, Pervin Bağdat yer alıyor.

Görüntü Yönetmenliğini Feza Çaldıran’ın yaptığı filmin festivale özel hazırlanan fragmanı yayınlandı.