Ana sayfa Sosyal Medya Onur Seyit Yaran, Nisa Bölükbaşı, ‘tadına düştük’ sloganıyla ortaya çıkıp çok şaşırttılar!

Onur Seyit Yaran, Nisa Bölükbaşı, ‘tadına düştük’ sloganıyla ortaya çıkıp çok şaşırttılar!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Genç kuşağın sosyal medyadan ilgiyle takip ettiği isimlerin yer aldığı bir reklam, büyük yankı uyandırdı! Aralarında Kardeşlerim dizisindeki oyunculuğu ile çok başarılı bir performans sergileyen Onur Seyit Yaran ile Survivor 2022 All Star yarışmacılarından Nisa Bölükbaşı’nın da olduğu Dimes reklamı, gençler arasında çok konuşuldu, büyük dikkat çekti!

‘Tadına düştük’ sloganı ile lanse edilen yeni reklam filminde, Z kuşağının spor, oyunculuk, medya ve müzik gibi alanlarında öne çıkan isimleri buluştu. Dimes’in yeni kampanyası için, son dönemin çok konuşulan, sosyal medyada dikkat çeken ve Z kuşağının önde gelen isimlerini buluşturan reklam, renkli görüntüleri ile beğeni topladı.

Son yılların genç kuşak oyuncuları arasında giderek yıldızı daha da parlayan Onur Seyit Yaran’ın hayranları, bu güzel sürprize bayılırken, aynı şekilde Survivor 2022 Al Star yarışmasında sevimliliği ile herkesin beğenisini kazanan Nisa Bölükbaşı’nın da aynı reklamda yer almış olması büyük bir sürpriz oldu.

Sürpriz isimler bu kişilerle de sınırlı kalmadı! Yine genç kuşağın sosyal medya fenomeni olarak ilgiyle takip ettiği iki isim Cemre Solmaz ve Zeynep Buse Korkmaz da enerjileri ile reklam filmine büyük renk kattılar. Ayrıca
RnB/Pop müziğini temsil eden genç şarkıcılardan Güneş (Taşkıran) ile son zamanların öne çıkan isimlerinden biri olan Eza (Koray Albayrak) da reklam filminde bir araya gelen isimler arasındaydı.

Dimes’in yeni reklam kampanyası, şu sözlerle Yotube’da yayınlandı:

Ruhunu, sözlerini, enerjisini ve havasını gençlerden ve gelecekten alarak hazırlanan bu film, bir gençlik manifestosudur! Neden mi?????? Çünkü biz yaptıklarımızla hep keşfetteyiz, sözlerimizle trend biziz.. Düşsek de kalkar ve hayallerimizin peşine düşeriz. Çünkü bizim olayımız bu, biz bu hayatın tadına düşeriz! ????

Kimimiz milkshake’in eğlencesine, kimimiz smoothie’nin enerjisine düşer ama birbirimize düşmeyiz ???????? Çünkü beraberken daha güzeliz ????????