Ana sayfa Güncel Haberler Onur Tuna isyan etti: Sayfalarca nefretimi kusasım var ama susuyorum!

Onur Tuna isyan etti: Sayfalarca nefretimi kusasım var ama susuyorum!

tarafından ker_def

Televizyongazetesi/Detay – Yasak Elma dizisinden ayrıldıktan sonra Mucize Doktor dizisiyle ekrana dönüş yapan Onur Tuna, son dönemde artan şiddet olaylarına karşın duygularını ifade eden bir paylaşım yaptı.

Özellikle iki gündür sosyal medyada da gündem olan bir olay, duyarlı olan herkesi sarstı. İstanbul Sarıyer’de komşusunun bahçesine girerek Nero isimli köpeğini silahıyla başından vurup öldüren Alp Erkin isimli kişiye tepki yağıyor.

Ünlü isimler de bu olay karşısında hesaplarından paylaşımlar yaparak bu kişinin tutuklanması yönünde çağrılar yapmaktalar.

Olayın görüntülerinin de ortaya çıkması ve sosyal medyada yayılmasından sonra Onur Tuna da ismini vermeden duygularını ifade eden bir paylaşım yaptı instagram sayfasından.

Her fırsatta sevimli dostlarıyla görülen ve hayvanları ve doğayı çok sevdiği de paylaşımlarından anlaşılan oyuncu, yaşanan acı olaylara karşı düşüncelerini kedisinin bir fotoğrafıyla şöyle aktardı:

Sayfalarca nefretimi kusasım var. Ama bu dengemizi bozan olaylardan kurtulmak için önce sağlıklı olmaya çalışmak gerekiyor. O yüzden susuyorum. Sabır elbet sonuç verecek. Canlıya cansıza hataya ve göreceli doğrulara saygı duymayı öğrenecekler. Öğrenmeliler…

Onur Tuna isyan etti: Sayfalarca nefretimi kusasım var ama susuyorum! 7