Ana sayfa Dizi Haberleri Onur Tuna, yine muhteşem performansı ile hayranlarını mest etti!

Onur Tuna, yine muhteşem performansı ile hayranlarını mest etti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son yıllarda erkek oyuncular arasında Onur Tuna’nın farklı rollerdeki başarılı çıkışları hayranlarını çok memnun ediyor. Her bölümde daha da iyi bir şekilde karakterinin hislerini izleyicilere geçirmekte olan Mahkum dizisindeki Savcı Fırat Bulut karakteri çok beğenildi.

Onur Tuna birçok yapımda rol aldı ama son yıllarda hızlı bir popülerlik süreci yaşadı. Yasak Elma dizisindeki Alihan karakterinde çok başarılı bir performans sergilemesi ile hayranlarından takdir toplayan Onur Tuna, cerrah Ferman karakteriyle de Mucize Doktor dizisinin en iyi isimlerinin başında geliyordu.

Oyuncu şimdi ise Mahkum isimli dizide savcı rolüyle göz dolduruyor ve her bölüm yeteneklerini daha güçlü şekilde yansıtmayı da başarıyor. Dizinin ilk başladığı dönemde oyunculuğu konusunda yapılan eleştiriler sosyal medyada yer almıştı. Ancak zaman içinde karakteri özümseyen Onur Tuna’nın karakteri ile daha iyi bir bütünleşme yaşadığını son bir kaç bölümde görebildik.

Onur Tuna, yine muhteşem performansı ile hayranlarını mest etti! 7

Onur Tuna’nın ayrıca yeni çıkan sinema filmi Benden Ne Olur’daki performansı da hayranlarının beğenisini kazandı. 14 Ocak’tan bu yana sinemalarda izleyicilerle buluşan filmde Hazal Kaya ile başrolü paylaşan Onur Tuna, çapkın bir aktöre hayat veriyor.

Filmin yayınlanmasıyla sosyal medya üzerinden birçok yorum alan başarılı oyuncu, “Benden Ne Olur günümüz ilişkilerine dair nokta atışı tespitler yapan bir film. Hikayenin çatışmaları günümüze çok yakın. Hepimizin günümüz şartlarında birçok kez duyup yaşadığı ikilemleri klişelerden uzak bir şekilde anlatıyor” açıklamasını yaptı.