Ana sayfa Sosyal Medya Onur Tuna’nın Aslıhan Güner ile setten pozu, filmdeki imajını da ortaya çıkardı!

Onur Tuna’nın Aslıhan Güner ile setten pozu, filmdeki imajını da ortaya çıkardı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir süre önce çekimleri başlayan Hiç filmi merakla bekleniyor. Farklı bir film olduğu ve Tek filminin devamı olduğu belirtilen filmde Onur Tuna ve Aslıhan Güner başrollerde yer alıyor. Filmin ilk versiyonu Tek’te sadece sesi ve fotoğrafları ile yer alan Güner, devamı niteliğinde olan Hiç filminde ise Onur Tuna ile başrolü paylaşıyor.

Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinde oynadığı Yıldız karakteri ile hayran kitlesini büyüten Aslıhan Güner, ardından Kayıp Şehrin Masalı isimli diziyle ekranlara gelmişti ancak dizinin reytingleri düşük olunca kısa sürede final yapmıştı. Onur Tuna ise Fox TV’nin geçtiğimiz sezon başlayan ve yeni sezonda da devam edecek olan Mahkum dizisinde rol alıyor.

İki başarılı oyuncu, Hiç filminde bir araya gelirken, hayranları da heyecanla filmi bekliyorlar. Partner olarak sosyal medyada heyecan yaratan iki oyuncunun setten gelen bazı fotoğrafları da filme olan merakı arttırıyor.

Geçtiğimiz günlerde iki oyuncu, çekimler öncesi bir araya gelmiş ve ‘Ekip ruhu’ notuyla paylaşılan fotoğrafta ilk kez hayranlarının karşısına çıkmıştı. Filmin yönetmeni Mustafa Kotan da oyuncularla birlikte poz vermişti.

Onur Tuna'nın Aslıhan Güner ile setten pozu, filmdeki imajını da ortaya çıkardı! 10

Mahkum dizisinin sezon finali yapmasından hemen sonra tatile çıkan ve Hiç filmi için tatilden döner dönmez sete giden Onur Tuna,  “Yeni bir film başlıyor Hiç diye. Onun çekimleri bittikten sonra da Mahkum’un ikinci sezonu başlayacak. Onlar için hazırlıklar yapıyoruz” diye konuşmuştu.

Filmin psikolojik bir dram olacağını da vurgulayan Onur Tuna, filmle ilgili iddialı konuşmuş ve güzel bir iş ortaya çıkacağını belirtmişti. Tek adlı filmin devamı olan Hiç filminin  yapımcılığını ise RJ Yapım üstleniyor.

Hiç’in setinden son gelen fotoğraflar ise iki oyuncunun filmdeki imajlarını da ortaya koydu. Aslıhan Güner, çekimler sırasında verdiği pozları paylaşırken, partneri Onur Tuna ile de bir pozunu yayınladı.

Onur Tuna'nın Aslıhan Güner ile setten pozu, filmdeki imajını da ortaya çıkardı! 11

Sette iki oyuncunun uyumlu bir çalışma içinde oldukları fotoğraflara da yansımakta. Birlikte verilen pozlarını Onur Tuna da kendi hesabından paylaştı. Hiç filmi bu paylaşımlarla birlikte iki oyuncunun hayranları tarafından daha bir merakla beklenir oldu…

Onur Tuna'nın Aslıhan Güner ile setten pozu, filmdeki imajını da ortaya çıkardı! 12

Onur Tuna'nın Aslıhan Güner ile setten pozu, filmdeki imajını da ortaya çıkardı! 13