Ana sayfa Yabancı Dizi Ordeal by Innocence ve The ABC Murders dizileri BluTV’de

Ordeal by Innocence ve The ABC Murders dizileri BluTV’de

tarafından ker_def

BluTV, polisiye severlere bayram yaşatacak bir içerik sunuyor. ‘Behzat Ç.: Bir Ankara Polisiyesi’nin yeni bölümlerinin ardından türün edebiyatının ölümsüz ismi Agatha Christie’nin imzasını taşıyan ‘Ordeal by Innocence’ ve ‘The ABC Murders’ adlı mini-diziler, ekran başındakileri büyük bir gizemin içine dahil edecek.

Hercule Poirot ve Miss Marple gibi polisiye edebiyata damgasını vurmuş pek çok karakter yaratan Agatha Christie’nin iki farklı eserinden uyarlanan mini-diziler ‘Ordeal by Innocence’ ve ‘The ABC Murders’, sadece BluTV’de seyircilerle buluşuyor.

Ordeal by Innocence Tanıtım:

Üç bölümden oluşan ‘Ordeal by Innocence’, Bill Nighy, Matthew Goode, Luke Treadaway ve Anthony Boyle gibi İngiliz sinema ve televizyonlarının önemli isimlerini bir araya getiriyor. Christie’nin Türkiye’de ‘Şahidin Gözleri’ adıyla raflardaki yerini alan romanından uyarlanan mini-dizi, polisiye severleri 1954 Noel’ine, Londra’nın zengin ailelerinden Argyll’ların malikanesine götürüyor. Korkunç bir cinayetin zanlısının arandığı ‘Ordeal by Innocence’ın her saniyesi ekran başındakileri şaşırtacak.

The ABC Murders Tanıtım:

 

 

‘The ABC Murders’ ise merkezine Agatha Christie’nin efsanevi karakteri Hercule Poirot’yu alıyor. Türkiye’de ‘Cinayet Alfabesi’ adıyla yayımlanan romandan uyarlanan üç bölümlük mini-dizide Poirot bir seri katilin peşine düşüyor. Sarah Phelphs imzalı dizide başrolleri, ‘Harry Potter’ serisindeki rolüyle dünya çapında ciddi bir hayran kitlesine sahip Rupert Grint ile efsane oyuncu John Malkovich paylaşıyor.

Seyircileri soluksuz bırakacak, dünyada BBC’de ekranlara gelen ‘Ordeal by Innocence’ ve ‘The ABC Murders’, BluTV’de yayında…