Ana sayfa Sosyal Medya Örnek bir kişi arıyorsanız işte İbrahim Çelikkol!

Örnek bir kişi arıyorsanız işte İbrahim Çelikkol!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv’de yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova dizisinin dördüncü sezondaki en önemli transferi olan ve hikayenin değişimine de büyük katkı yapan İbrahim Çelikkol, yoğun bir tempoda çalışıyor.

4 başrol oyuncusunun ayrılmasının ardından Bir Zamanlar Çukurova dizisinin hikayesini sürükleyen isimler Hilal Altınbilek ile İbrahim Çelikkol oldu. Adana’da devam eden çekimlerden zaman zaman fırsat bulan ünlü oyuncu İstanbul’a gelerek ailesi ile buluşuyor.

Adana ile İstanbul arasındaki bu gidiş gelişlerin kendisi için yorucu olduğunu belirten İbrahim Çelikkol, kendisini en çok ailesini özlemenin yorduğunu da belirtti.

Dizinin gayet iyi gitmesinden de memnun olduğunu belirten oyuncu, Adana’da her şeyin güzel olduğunu belirtti ve “Yemekleri de güzel her şeyi güzel, oranın da kendine özgü bir kültürü var” dedi.

Örnek bir kişi arıyorsanız işte İbrahim Çelikkol! 8

Ali isimli küçük bir oğluna çok düşkün olan oyuncu, onunla vakit geçirmeyi de çok seviyor. Sosyal medyada da ünlü oyuncuya babalığı ile ilgili çok hoş yorumlar yapılıyor.

Oğlunun annesine düşkün olduğunu anlatan oyuncu, örnek kişiliği ile dikkatlerden kaçmıyor.

Yaz aylarında orman yangınları sırasında itfaiye hortumu alarak yangına müdahale eden oyuncu, görüşlerini şu şekilde ifade etti: “Biz de orada insani görevimizi yaptık. Önemli olan oydu bence. Onu yaşamak değişik bir duyguydu. Tekrardan bize çok şey hatırlattı. Zorlu bir süreçti. Önemli olan bundan sonrası. Her şeyi çok çabuk unutuyoruz. Ama biz toplum olarak çok güçlü bir milletiz. Oradaki dayanışmayı bir kez daha gördüm. Her zaman birbirimizin elinden tutup kaldırmayı da seven bir milletiz.”

Örnek bir kişi arıyorsanız işte İbrahim Çelikkol! 9