Ana sayfa Ayak Sağlığı Ortopedik Tabanlıklar Hakkında 4 Yanlış Bilgi

Ortopedik Tabanlıklar Hakkında 4 Yanlış Bilgi

tarafından necati

Çoğu kişi etrafında ortopedik tabanlık kullanan kişilere rastlamıştır. Artık ortopedik tabanlıkların çok daha hafif, esnek, ayağı yormayan ve daha ince formları makbul. Eskiden çelik tabanlık kullananlar bile olduğu için ortopedik tabanlık hakkında herkesin aklında alışamamak, ağrı yapması vb. sorular oluyor. Sizler için yeni jenerasyon ortopedik tabanlılar hakkında 4 yenilikçi özellikten bahsedeceğiz.

Ayakkabı Numarasını büyütür
Artık kaliteli ve yenilikçi ortopedik tabanlıklar ayakkabı numaranızı büyütmeden çoğu ayakkabınıza sığabiliyor. Bu sayede hem kendi zevkinizden ödün vermeyip hem de sağlık ve konforunuzu arttırabiliyorsunuz.

Ayakta ağrı, alışamama gibi sorunlar yaratacağını düşünmek
Bu da kesinlikle yanıldığımız bir düşünce, artık tabanlıklar eskiden kullandığımız gibi sert, ayağı rahatsız eden materyallerden oluşmuyor. Esneme özelliği olan bir tabanlıkla ayağın normal hareketi gerçekleşeceğinden kişi neredeyse tabanlığı hissetmiyor aksine inanılmaz bir konfor hissiyle günü tamamlıyor.

Tabanlıktan memnun kalmazsam boşuna almış olacağım düşüncesi
Bu gerçekten kaliteli ve yenilikçi tabanlıklarda bulunan bir özellik ama artık defalarca şekillenebilen ortopedik tabanlıklar mevcut. Bu özellik sayesinde ortopedik tabanlığınızda oluşan herhangi bir sorunda aynı tabanlık üzerinden düzeltmeler yapılarak siz rahat edene kadar değişim sağlanabiliyor. Eskiden olduğu gibi ağrı yapan tabanlık çöpe atılmıyor. Fakat bu özellik her tabanlıkta bulunmuyor. Bu özelliğe sahip bir tabanlık seçmeye dikkat edin.

Yalnızca ayağında problem olanlar tabanlık kullanır
Sağlıklı her insan ortopedik tabanlık kullanabilir. Aradıkları konfor ve destek kendilerine özel olarak şekillendirilecek tabanlıklarında saklı.

Tabanlıklarınızı keyifle kullanınız…