Ana sayfa Dizi Haberleri Osman Sınav imzalı Yalnız Kurt dizisinin çok başarılı olmasının nedeni ortaya çıktı!

Osman Sınav imzalı Yalnız Kurt dizisinin çok başarılı olmasının nedeni ortaya çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cuma akşamları atv ekranında izleyicilerle buluşmaya başlayan Yalnız Kurt isimli dizinin yapımcısı Osman Sınav önemli mesajlar verdi. Cihan Ünal, Hasan Denizyaran, Damla Colbay, Kürşat Alnıaçık, Murat Han, Polat Bilgin gibi önemli isimleri bir araya getiren dizinin ilk bölümü çok iyi sonuçlar elde etti.

Deli Yürek, Kurtlar Vadisi ve Sen Anlat Karadeniz dizileriyle büyük başarılar kazanan Osman Sınav’ın yeni dizisi olması nedeniyle de Yalnız Kurt’a izleyiciler büyük beklentiler kurdu. Bu beklentilerin de gerçekleştiğini çok iyi gelen ilk bölüm reytinglerinden anlayabiliriz. Cuma rekabetine birinci sırada giriş yapan Yalnız Kurt dizisinin yeni bölümleri merakla beklenirken, Osman Sınav da verdiği önemli mesajlarla dikkat çekti.

Ünlü yapımcı, “Senaryosu çok uzun sürdü. Şu anda çalıştığım senaryo ekibi 2,5 yıldır çalışıyor. Haftada bir iki kere mutlaka toplantı yapıyoruz. Sürekli bunu çalıştılar. Her şeyi bildiğimiz, her şeyi yeniden formatladık. Ciddi bir senaryo çalışması var” açıklamasını yaptı.

Osman Sınav imzalı Yalnız Kurt dizisinin çok başarılı olmasının nedeni ortaya çıktı! 48

Yalnız Kurt dizisinin ilk bölüm başlangıcındaki hikayenin sergilenme şekli de izleyicileri çok etkiledi. Diziyi tane tane anlatan Cihan Ünal’ın güçlü sesinden çok etkilenen izleyiciler, ikinci bölümü de merakla bekliyor.

Osman Sınav, dizinin senaryosu için araştırmaların çok uzun sürdüğünü ve hala da bunun devam eden bir süreç olduğunu anlattı. Hikayesi çok güçlü olduğu için de milyonlarca izleyicinin dikkatini çeken Yalnız Kurt dizisi, bu sayede tüm programlar içinde birinci olmayı hak eden bir yapım oldu.

Senaryoda kendilerine bir harita çizdiklerini ve her taşın altını kaldırdıklarını belirterek, hikayenin ne kadar detaylandırıldığını ifade eden Osman Sınav, dizinin bu kadar başarılı olmasının nedenini de bu sözleri ile açıklamış oldu.