Ana sayfa Sosyal Medya Osman Sınav’ın açtığı kapı, Öykü Gürman’a hayat verdi!

Osman Sınav’ın açtığı kapı, Öykü Gürman’a hayat verdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Osman Sınav’ın yol verdiği Öykü Gürman’dan harika paylaşımlar! Ünlü şarkıcı Öykü Gürman, oyunculuğu da çok iyi başarabileceğini Sen Anlat Karadeniz dizisindeki Asiye karakteri ile kanıtladı. Yapımcı Osman Sınav’ın Gürman’a açtığı kapı, verdiği şans büyük bir geri dönüşü beraberinde getirdi.

Öykü Gürman 3 sezon boyunca ismini dizideki rolüyle birlikte parlattıkça parlattı. Gürman, dizi ile birlikte şarkıcılık kariyerini de aksatmadı ve konserleriyle hayranlarının karşısına çıkmaya devam etti.

Osman Sınav'ın açtığı kapı, Öykü Gürman'a hayat verdi! 8

Hem ekranda hem de sahnede boy gösteren Gürman,şimdilerde ise yine Osman Sınav’ın radarında… Sınav’ın hazırlıklarını sürdürdüğü Gel Dese Aşk isimli dizisinde yine Öykü Gürman’a rol verdi.

Osman Sınav’ın açtığı kapıdan oyunculuk adına büyük gelişme kaydeden Öykü Gürman,şimdilerde yeni dizisi öncesi sevgilisi Fatih İçmeli ile gününü gün ediyor.

Gürman, şu aralar Barcelona’da ve sosyal medya hesabından da yaptığı paylaşımlarla takipçilerini mest etmekte. İşte oyuncunun yeni paylaşımı:

#barcelona???????? olallaaa
Fotoğraf paylaşmaya başlamalıyım… @boragokhan ???? #bogo
@fatihicmeli ❤️????????

Osman Sınav'ın açtığı kapı, Öykü Gürman'a hayat verdi! 9